- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
Aktív témák
-
-
biggamer
veterán
Amikor a nagy farok hátrány.
/ kecskeméti repülőnapon képeztem, most fedeztem fel szerintem poénos talán /(#12842) toth_janika
Nekem tetszik, de egy kis törődést megérdemelne a kép.(#12847) morceaux
A 3. tetszik a legjobban, de a csigás képed is tetszik.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Chapel
addikt
-
Pilács
senior tag
válasz biggamer #12858 üzenetére
Igen, vagyis az eredetinek szépek a szinei, csak már olyanokkal nálam tele a pallás mondjuk így se lett nagy vmi, de mégis kicsit másabb... zenehallgatás közben jöttek a belső hangok
Lassan el kéne tolnom az arcom fotózgatni, csak mindig a munka munka munkaAjándék szesznek ne nézd a fokát!
-
MODERÁTOR
-
morceaux
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
Igen, utómunka van a képeken, mert szeretem az utómunkát, csinálni is meg az eredményét is, általában kontrasztot adok, meg egy kis vibrációt expót meg fehéregyensúlyt állítok ha kell, mert az a böhöm lcd csak arra jó hogy súlya legyen, se élesség, se korrekt fényvisszaadás... esetleg dri ahogy kívánja a szemem, meg mostanában a Lightroom beépített ND szűrője )
http://www.summitpost.org/object_list.php?object_type=3&contributor_id=30661
-
biggamer
veterán
Egy kis nyálcsorgató : [link]
Jinxx
Köszi a véleményt.[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
toth_janika
őstag
válasz Szten Márs #12850 üzenetére
Nem nem! Dehogyis!
Igazad van a "kontrollshiftú"-val kapcsolatban! Ennyire képes az S7000! Megvan ugyanez a kép egy 400-as Kodak filmre fotózva! Annak picit másabb a jellege![ Szerkesztve ]
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
toth_janika
őstag
Viszont hálás téma! Ugyanis sztem az ilyen képekkel lehet azt megmutatni, hogy milyen is valójában a világunk, köztük Budapest is! Ha az ilyen képek után elgondolkodik egy-két ember, hogy Budapest nemcsak a Várnegyedből, meg a Rózsa dombból áll, akkor már megérte!
MOD:
Bocsánat, de lejárt az előző hsz modideje!
És másik kérdés: adott 200e Ft, amit fényképezőgépre szánnék! Sztetek 30D vagy D80? Nekem az utóbbi jön be, meg valamivel olcsóbb is, de a 30D-t meg használtam már![ Szerkesztve ]
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
veterán
válasz toth_janika #12866 üzenetére
Használt 400D, vagy D60-40x, és a többit obira?
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
rumos14
nagyúr
HDR stílusgyakorlat a kellemes őszi időjárásról:
[link][ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Chapel
addikt
válasz toth_janika #12866 üzenetére
Én elgondolkoznék a Pentax K200D-n 18-55 kitobi és egy 50-200 tele együtt 149.990.- több helyen is!
Inkább egy "olcsóbb" gép és plusz 2-3 obi kitben sztem mint egy drágább gép de egy obival. Sztem.[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
-
rumos14
nagyúr
-
Pilács
senior tag
Hol vannak a fotóstalálkozó termései?
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
MODERÁTOR
válasz Depression #12881 üzenetére
Nálam is csak a gép volt, állvány híján pedig ennyit tudtam belőle kihozni. A talaj szintjére próbáltam igazítani az illesztést, ezért néhol a villanyvezeték "megtört".
Amúgy meg szívesen.Harrrr!!!!
-
drkbl
őstag
válasz Depression #12837 üzenetére
Próbáld ki a csúszkákat egy jól sikerült képeden, és ha sikerült kihozni egy rosszabbul sikerült képedet, akkor tudod, hogy kell javítani
@sztyui2: balról vágnám egy kicsit, de nagyon hangulatos kép lett, "visszaemlékezős"!
@morceaux: A felhős képek tetszenek, erősek a színek!
@biggamer: Mindenesetre ügyesen kicselezte a problémát az ejtőernyős
@Tüzi: Miért ne lehetene? Csak nyugodtabb lesz a kép, ami itt erősíti is a hangulatot. Jó kis "merengős" kép lett, tetszenek a madarak a sarokban, egyedivé teszik a tájképet.
@Ndruu: A csigás jó lett, esetleg egy portrévágás a háttércsigával együtt? A drótkerítés is jó lett, "bezárt sportpálya/gyár" hangulata van.
[ Szerkesztve ]
-
hakagyi
csendes tag
Sziasztok !
Még nem láttatok egy képet sem tőlem ,itt van néhány !
Lehet véleményt írni nyugodtan
link,, [link]
(ezek még mind canon 350d vel készültek)
-
drkbl
őstag
válasz philoxenia #12885 üzenetére
Igen, ilyenre gondoltam.
-
Motion_Blur
félisten
Üdv! Tudja valaki, hogy ez milyen állat?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest