Aktív témák
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Uj nickem : Phvhun
-
flegos
senior tag
Biggamer, BEE: köszi a válaszaitokat. Ha az elsö képnél nagyobb mélységélességet használok nem alakult volna ki ilyen szépen a bal oldalon lévö sárgás fehéres domb alakzat, egyébként biztos vagyok benne, hogy nagyobb mélységélességgel is szép képet lehetett volna csinálni de az kimaradt
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
Ban_Dee
csendes tag
Hali,
Tettem fel pár képet az Augusztus 20-i légi showról.
Akinek van kedve véleményezni, szívesen várom az építő kritikákat.
(Életemben először 'sportfotóztam' - mármint relatíve gyorsan mozgó dolgot - szóval tényleg a mit hogy kellene / kellett volna kritikát várok.)Kösz!
Bandi
-
drkbl
őstag
válasz Hacker75 #12214 üzenetére
Tetszik a panoráma, épp olyan hangulatos, mint a régi tájbemutató festmények
@flegos: A Dimbes-dombos tetszik, nagyon jónak tartom a képhez a kivágás arányát is, el tudnám képzelni faliképnek is, nagyban.
@~Ph'vEscha: A tekintete ott van a kis sárkánynak, milyen jószág ez?
A kepfeltoltes.hu felhasználóitól elnézést kérek, tegnap futólag láttam jó képeket, de most nem tudom őket újra megnézni, nem működik
-
tbs
addikt
válasz ~Ph'vEscha #12255 üzenetére
Cuki..!
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Ez egy nagyon nagyon fiatal gyikocska volt erdőben fogtam és gyorsan lefénykézetem .
Uj nickem : Phvhun
-
hemaka
nagyúr
válasz ~Ph'vEscha #12255 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz ~Ph'vEscha #12264 üzenetére
Nem sok, mivel fix kerettel dolgozom, az első képen kb 1perc, a másodikon kb 3-4 perc, mert dzsuvás volt a szenzor, és retusálgatni kellett
-
sztyui2
őstag
-
BEE
addikt
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
-
drkbl
őstag
válasz Hacker75 #12269 üzenetére
Köszönöm! Az üvegablakot mi is csak néztük, néztük, de egyre inkább biztosak voltunk benne, hogy katona Van egy nagyon hasonló testtartású népfelkelő emlékmű a Károly-kilátó felé (az ő tevékenységüknek köszönhető, hogy népszavazásra került Sopron hovatartozása). Az emlékműnek egyébként nincs villaállványa emlékeim szerint
-
biggamer
veterán
Air Show in Kecskemét 2008.
Na, felteszem az első adagot a kecskeméti repülőnapon készült felvételekből.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
Köszi szépen a véleményeket.
Örülök, hogy van akinek bejön ez a téma.Akkor ha van rá igény, nemsokára jön a második adag.
drkbl
A háttérképes szöveg a célzás volt ?Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
válasz Motion_Blur #12278 üzenetére
Van kép azokról is.
Holnap felteszem a második kupacot, ha abba nem fér bele akkor a harmadikban lesz.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
válasz Motion_Blur #12278 üzenetére
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
Nincs ezekkel semmi baj.
Legjobban a 2 db. Red Bull F-4U-s és a Stewe Jones-os felvételed tetszik.
Viszont a 4. nem jön be nekem.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Jinxx
senior tag
Jók ezek, mit aggódsz? A 5. szvenkes tetszik ismételten, de ez az elforgatott nézet nekem nagyon nem adja. Egyenesben, a gép előtt hagyva egy kis teret megnézném, úgy szerintem jobban ütne. Tudom, tudom, mindenki úgy vágná meg, és tucatszerű nézet, de ez jobban állna neki.
"félve teszem fel" - Ez az én szövegem lesz pár hét múlva. (Naggyából minden poént lelőttetek, csak hasonló fotókat fogok tudni feltenni, max más szögből.)
4.-et nekem sem nyitja meg semmi...
[ Szerkesztve ]
-
Hydra SR
addikt
Visszajöttem Domboriból megint, folytatódok a jégmadár-dömping meg még amit találtam Az első nap legjobbjai ezek voltak. Az utolsóhoz van egy werk-féleség is (még lesznek werkek). Őkegyelme ugyanis egyszer nem a szokásos beszállóágára méltóztatott leszállni, hanem mivel már totál megszokták a csónakot és a dobozt, frankón leszállt a karóra amihez ki voltam kötve és végignézte ahogy kiszuszakolok egy 30 centis obit egy olyan lukon amin nem fér ki, miután szépen kivárta azt is, ahogy hangosan zörögve próbálom a közgyűrűt kicsomagolni és feltenni. Mindezt tőle 1 méterre, vagyis a normál közelpontomon belül. Annyira megbíztak a dobozban, hogy semmi nem zavarta őket, amíg nem másztam ki belőle.
Tehát a képek:
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
A második nap hajnala a vízen ért. Eredetileg csillaghullást és/vagy tűzijátékot akartam fotózni előző este, de tűzijáték nem volt, a korai holdkelte miatt pedig a csillaghullást sem lehetett elég jól látni de gondoltam ha már így alakult, kint alszom. Másnap este is túl korán kelt még a Hold, így csak egy sima tájkép lett holdkelte előtt. Előtte azért kinéztem a jégmadarakhoz is, de még az előtt hajnalban üdvözölt egy hattyú, majd nem sokkal később egy kis kacsa is odajött kíváncsiskodni Aztán ismét tanultam valami fontosat: sose érkezz felkészületlenül a leshelyre! Nem érsz rá ott felkészülni, mert tutira jön valami amit le kéne fotózni. Én érkezés után az előző napi képeket válogattam. Gondoltam, 5 perc belefér. Na, hát 4 perccel az érkezésem után jöttek a madárkák és egy nehezen lefotózható pillanatot sikerült viszonylag rosszul megörökíteni, az érzékenységet 200-on felejtettem, képstabi kikapcsolva,kapkodva próbáltam kitartani 1,6*400mm-en az 1/80-at a lentebb látható sikerrel: az egyik jégmadár halat hozott a párjának, én meg félrekomponált és bemozdult képeket csináltam róla Készítettem viszont egy egész jó sorozatot az egyik madár tollászkodásáról, amiből majd lesz egy összeállítás. Ja, még valami: egy kicsit közelebb merészkedtem a csónakkal a beszállóághoz, az eddigi 4,5 métert 3,5-re csökkentettem, felbátorodva az előző napi eseményen. Az első 5 percben a halas esetből kiderült, hogy a 3,5m is fölösleges óvatoskodás volt. Vígan élik az életüket teleobjektívvel az arcukban és teljesen természetesen viselkednek. De csak amíg a dobozban vagyok. Egyébként kb. 20-30m a stresszkörzetük
És akkor a második nap képei:
werttzui: köszi melyiket látod túlélesítettnek, és mekkora felbontásban nézed?
[ Szerkesztve ]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
werttzui
addikt
válasz Hydra SR #12292 üzenetére
A madarak szárnyán nagyon picit látszik az élességtől bepöttyöződik igaz minimálisan de egyáltalán nem gáz de egy ilyen éles képnél szinte fölösleges élesíteni pl :fejo a jó példa az ő képein valahogy nem látszik pont eltalálja az élesítés mértékét (de ez már csak szőrszál hasogatás amúgy 1280X1024-es a monitorom) .Én még ilyet sem tudok mint te a panámmal
PENTAX
-
Hydra SR
addikt
válasz Oracle #12294 üzenetére
Köszi
Ha jobban megnézed, volt ott a cipőmnél értékesebb dolog is: a nyitott fotóstáskám Fosás után a gyomortartalmát is kiürítette (a szálkákat, pikkelyeket és egyéb emészthetetlen részeket visszaöklendezi), de azt a másik irányba.Adós vagyok még werk fotókkal is, íme az ojjektum csukva és nyitva, sajna csak a parton tudtam fotózni mivel egyedül voltam:
A harmadik nap képei még jönnek majd, a negyedik napon már megérkezett a társaságom is akikkel nem fotóztunk, bár egyszer azért elkanyarodtam a bakcsók és gémek felé de azok kocafotós képek Ma meg már jöttünk haza, nem fotóztam.
-
drkbl
őstag
válasz biggamer #12277 üzenetére
Köszönöm, de jómagam nem vagyok rámozdulva a repülőgépekre - de ez tényleg szép, egyszerű, térhatású kép, hellyel az ikonoknak; született háttérkép. Azért ha felteszed a honlapodra, néha ránézek
@Bandesz99: A madarad nagyon tetszik!
@Hydra SR: A naposportré és az első hal-adás nagyon jó lett; különösen az elsőnél passzol nagyon a háttér a tollazathoz!
@sztyui2: Tetszik a béka szeme, a magam részéről egy portré kivágással hangsúlyosabbá tenném...
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest