Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Schafranek
aktív tag
válasz
Gabonetta
üzenetére
Nem tudom. Ez egy gyors egyszerű művelet, amelyen gyorsan átléptem.
Ezért nem tudom. A folyamat lement, de az ü +-al nem enged belépni. Mindössze a folyamat végén tudtam rögzíteni a feldobott kódot, amelyet kért is.
Gondolom az MS A a kétfaktoros hitelesítés miatt van, de ezt nem igy szokták megoldani.Ez, igy, egy k...va nagy katyvasz, amiből a továbbiakban nem kérek.
-
Schafranek
aktív tag
Most olvastam, hogy az ügyfélkapu, ami eddig jól működött, januártól megy a levesbe.
Ügyfélkapu + lesz. Ok. Gondoltam az életemből 2 percet rászánok. Ehhez még külön szoftver is kell! Pazar.
Villámgyorsan végig mentem, nem jött össze.Sebaj, láttam a DÁP-ot is. Szoftver települt, megyek végig a folyamaton, majd látom, hogy a regisztrációhoz be kell menni a kormányablakba. Minek???
A kezemben a készülék és nem tudok tovább menni??? Nem. Ilyen, olyan, amolyan szoftver, menjek be. Akkor ott b.... Ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest