- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Schafranek
aktív tag
válasz
Gabonetta #172 üzenetére
Nem tudom. Ez egy gyors egyszerű művelet, amelyen gyorsan átléptem.
Ezért nem tudom. A folyamat lement, de az ü +-al nem enged belépni. Mindössze a folyamat végén tudtam rögzíteni a feldobott kódot, amelyet kért is.
Gondolom az MS A a kétfaktoros hitelesítés miatt van, de ezt nem igy szokták megoldani.Ez, igy, egy k...va nagy katyvasz, amiből a továbbiakban nem kérek.
-
Schafranek
aktív tag
Most olvastam, hogy az ügyfélkapu, ami eddig jól működött, januártól megy a levesbe.
Ügyfélkapu + lesz. Ok. Gondoltam az életemből 2 percet rászánok. Ehhez még külön szoftver is kell! Pazar.
Villámgyorsan végig mentem, nem jött össze.Sebaj, láttam a DÁP-ot is. Szoftver települt, megyek végig a folyamaton, majd látom, hogy a regisztrációhoz be kell menni a kormányablakba. Minek???
A kezemben a készülék és nem tudok tovább menni??? Nem. Ilyen, olyan, amolyan szoftver, menjek be. Akkor ott b.... Ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest