- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Schafranek
tag
válasz
Gabonetta #172 üzenetére
Nem tudom. Ez egy gyors egyszerű művelet, amelyen gyorsan átléptem.
Ezért nem tudom. A folyamat lement, de az ü +-al nem enged belépni. Mindössze a folyamat végén tudtam rögzíteni a feldobott kódot, amelyet kért is.
Gondolom az MS A a kétfaktoros hitelesítés miatt van, de ezt nem igy szokták megoldani.Ez, igy, egy k...va nagy katyvasz, amiből a továbbiakban nem kérek.
-
Schafranek
tag
Most olvastam, hogy az ügyfélkapu, ami eddig jól működött, januártól megy a levesbe.
Ügyfélkapu + lesz. Ok. Gondoltam az életemből 2 percet rászánok. Ehhez még külön szoftver is kell! Pazar.
Villámgyorsan végig mentem, nem jött össze.Sebaj, láttam a DÁP-ot is. Szoftver települt, megyek végig a folyamaton, majd látom, hogy a regisztrációhoz be kell menni a kormányablakba. Minek???
A kezemben a készülék és nem tudok tovább menni??? Nem. Ilyen, olyan, amolyan szoftver, menjek be. Akkor ott b.... Ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest