- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Google Pixel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsokiandra
tag
Nem értek hozzá, nem is tudom a választ, de most hirtelen az jutott eszembe, hogy mennyi visszaélés lehet ezzel.
Pl. idős (vagy nem is olyan idős csak technikában nem annyira jártas) ember megkéri a szomszédot, hogy valamit segítsen már neki a dápban. A szomszéd meg aláír a nevében egy végrendeletet amiben rá hagyja a házát, pénzét vagy bármit.
A rokonok nem is tudnak róla, majd 10-20 év múlva meghal az illető és előkőjön a szomszéd a az aláírt pdf végrendelettel. -
bozsokiandra
tag
Ealáírásról van valami infó, hogy mikor lesz mindenkinek az app-ban?
-
bozsokiandra
tag
Aktivált DÁP app egy telefon factory reset után működik gond nélkül ha újra felrakom vagy be kell menni megint a kormányablakba regisztrálni?
-
bozsokiandra
tag
5-én regisztráltam a kormányablakban a dáp appot. Azóta sem jött az aktiválásról az értesítés. Másoktól olvasom, hogy néhány órán belül aktiválták.
Ez a ritka kivétel vagy nálam elrontottak valamit? Érdemes szólnom vagy várjak türelmesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G7 15.6" FHD i3-1005G1 16GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Alaplap takarólemez, hátlap, IO shield
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest