Hirdetés
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Már le volt írva, de a te telefonodon a Google Autenticator app-ba (vagy ami szimpatikus) felveszed az ő token-jeiket és kész.
(Technikailag szerintem azt a QR kódot annyi authenticator app-ba olvasod be amennyibe akarod. Szüleimét konkrétan befogom olvasni mindkettőjükébe keresztbe, plusz még a biztonság kedvéért az én telefonomban is le lesz mentve, ha megeszi a mobiljukat a malac, vagy valami.
)Mod: ah. kinyitottam jóval előre a fórumot és nem frissítettem..
Átrakom off-ba.blueye: meg tudom erősíteni, egy ilyen baleseti szituáció után elég szétszórt tud lenni az ember. (Én legalább is első alkalomnál azt se tudtam merre vagyok előre, hívtam is rendőrt mert a másik fél meg akarta oldani közös megegyezéssel. Végül ő is volt a hibás.)
Optimális esetben túl nagy gyakorlat se alakul ki ezekkel, mert nem sokszor fordul közlekedési baleset elő az emberrel. -
csendes
addikt
Nem feltétlenül kell okostelefon a kétlépcsős hitelesítéshez, például a korábban említett [TOTP.APP] megy böngészőben.
Másfelől az autentikátor app-okhoz több belépési kulcsot is hozzá lehet adni, így a két gyerek ügyfélkapu+ hitelesítését is hozzá lehet rendelni te okostelefonodhoz. Persze ennek megvan az a hátránya, hogy nem tudnak belépni a segítséged nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6700XT, 16gb RAM + Garancia
- Ryzen5 4500/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)
Átrakom off-ba.