- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
drótos
csendes tag
Üdv a topicnak ! Végigolvastam az eddigi hozzászólásokat, de több engem és másokat is érintő kérdésben kérnék tanácsokat:
- 2021 előtti az e-személyim, az okostelefonomon QR-scanner van, de NFC nincs (mint sokunknak) van viszont ujjlenyomatolvasó. Internetbankolásnál a felhasználónév beadása után megérintem az ujjlenyomatolvasót és már benn is vagyok az alkalmazásban, utalhatok. A bankomnak elég az a karaktersorozat, amit az ujjbegyem generál , Arrogans A. üzleti körének és a DÁP szülőapjának viszont nem ??!!Helyette rákényszeritik a sok embert különböző , nem igazán jól működő authenticatorok bonyolult használatára...
- az Authy és az MS Authenticator csak mobilra van , PC-re nincs - a Verifyr csak Win 7 alatt megy, Win 10/11-en nem megy - a TOTP.APP mobilra nincs , ez nem támogatott Chrome-ba beépülő bővitmény - a Szárnysegéd csak PC-re van , de csak könyvelőknek és fizetős (a Kasperskynek fizetős dolgai vannak) - a Google Authenticator csak Androidra van , PC-re nincs,
- mint sokan mások , úgy én is inkább PC-n szeretném használni a DÁP-ot , de párhuzamosan Androidos okostelón is, ha nem vagyok PC-közelben.
- Windows 10/11 alá PC-re a felsoroltakon kivűl van más Auth.proram, ami ingyenes ?
- QR-szkenner alkalmazás gondolom van PC-re és Androidra is. Technikailag bonyolult a mobiltelón tárolt ujjlenyomatinormációk továbbitása PC-re és onnan a megnyitott Ügyfélkapu alkalmazásban az ügyfélazonositásra ?
Egy ujjnyomás - alkalmazás megnyitása , másik ujjnyomással alkalmazáson belüli továbblépés a megfelelő elintéznivalóhoz...
- a hivatali Kormányablakokál , bankoknál , biztositókál , csomagfutárnál van lehetőség azonnali digitalizált aláirásra, ujjlenyomatbeolvasásra , megrendelőbeazonositásra , a sokkal fontosabb Ügyfélkapunál meg nem...
- mint sokan mások , én is DÁP-regisztráció előtt vagyok. A Kormányhivatalnál nem minden ügyintéző tudna a feltett kérdésekre rögtön válaszolni, egy nem előkészitett plusz eljárással is kell foglalkozniuk, de itt a Fórumon csak találunk megoldást sok gondra...
(ezek a megválaszolandó kérdések , amik sok millió felhasználót érintenek, felmerültek vajon a DÁP szüleiben 2022/23-ban ??? )
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Gitáros topic
- E-roller topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Dobozos Új ASUS TUF A15 Gaming Laptop
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 410.000 Ft
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Intel Core i7-6700 100% tesztelt, hűtő nélkül
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest