Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
ekkold
őstag
válasz
nanotek911
üzenetére
Köszönöm, elolvastam a cikket, nagyon hasznos, de engedj meg egy kis kiegészítést.
- A http://totp.app oldal lehetővé teszi a beállítások exportálását/mentését/importálását. Tehát ha ezt a fájlt "eltesszük" akkor nem lesz probléma, bármikor visszaállíthatók a beállítások.
- Az egyedi kulcsot (és a törlőkódot is) egyébként szintén érdemes eltenni (értsd: több helyen biztonságosan eltárolni), így nem függsz egy esetleges hardver vagy szoftver hibától sem. Akár a KeePassXC alatt is elszállhat az SSD, megsérülhet az adatbázisa stb..., de ha ven mentésünk a hosszú kulcsról.
- Később írtam, hogy a totp.app használata mellett készítettem saját megoldást (php-ben) az otthoni NAS-ra, ami jelszóvédett, tárolja a kulcsokat, és előállítja a megfelelő idő alapú kódokat. Nyilván nem annyira profi, (és valószínűleg kevésbé is biztonságos) mint egy gyári app, de a feladatát el fogja látni. (és a család idősebb tagjai is tudják majd használni). Nyilván én vettem fel bele a kulcsokat, nekik csak ki kell tudni másolni a kíván másodlagos kódot, ami az ő szemszögükből egy második jelszó.Más (és nem csak neked szól): A DÁP-al az a fő gond, hogy régi mobilokon nem fut (azthiszem 10-es andorid a minimum), és pl. nekem is régebbi android fut a telefonomon. Azaz vennem kéne egy telefont azért, hogy használhassam (nem írom le, hogy mit és hova nekik, de erősen gondolok rá
). Ha már mobileszközhöz kötik, akkor elvárnám, hogy akár egy régi tableten (amit esetleg az idős szüleim is látnak) futtatható legyen, a legrégebbi még üzemelő android verziókkal is.
Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- VR topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Le Mans Ultimate
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen routert?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Ha már mobileszközhöz kötik, akkor elvárnám, hogy akár egy régi tableten (amit esetleg az idős szüleim is látnak) futtatható legyen, a legrégebbi még üzemelő android verziókkal is.