Hirdetés
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ha meg erre hivatkozna, akkor vonuljon be személyesen ügyet intézni, mivel annak a lehetőségét még nagyon sokáig fenn fogják tartani.
KATA után megszüntetett vállalkozásomat akartam újraindítani pár hónapja.
Bementem az I. kerületi okmányirodába, ahol 7 éve nyitottam az előzőt, ott a sorszámosztó gépkezelő nézett rám, mint borjú az újkapura, és elhajtott a NAVhoz, mert 2022 óta azoknál kell indítani.
Oké, irány a NAV weblap, ott írják, hogy webes ügysegéd, meg személyesen lehet az ügyfélszolgálati irodáikon is.
Jó, akkor irány a 2 sarokra lévő Krisztina körúti ügyfélszolgálat, mert nekem a webes űrlap kínaiul van, nem értem a jogi maszlagot, hivatkozott jogszabályokat.
Mi a kérdés? Mit kell rá válaszolni?Nézem 5 percig a sorszámosztót, nincs ilyen menüpont.
Biztonsági őr visszaért cigiszünetről, ő is átnézte a komplett menüt, ő sem találta a vállalkozás indítást.
Húzott valami random sorszámot, amivel jogosult lettem humán erőforrás igénybevételére.2 perc múlva hívnak, fiatalos ötvenes, vastag okulárés Micikének előadom, hogy vállalkozást szeretnék indítani.
Erre jól lebaszott, hogy arra ott van a webes ügysegéd, aztán ha azt kitöltöttem, akkor jöjjek hozzá vissza.
Nála nem lehet papíron kitölteni az iratokat, nem tud segíteni.Hazamentem, végül mégis csak nekem kellett kisilabizálni a hivatkozott jogszabályokat, aztán saját kútfőből kitölteni a keresztrejtvényt.
(Aztán másnap meg a könyvelőmnek magyarázhattam el, mert ő sem igazodott el rajta, hogy mit miért választottam)
Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest