- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ha meg erre hivatkozna, akkor vonuljon be személyesen ügyet intézni, mivel annak a lehetőségét még nagyon sokáig fenn fogják tartani.
KATA után megszüntetett vállalkozásomat akartam újraindítani pár hónapja.
Bementem az I. kerületi okmányirodába, ahol 7 éve nyitottam az előzőt, ott a sorszámosztó gépkezelő nézett rám, mint borjú az újkapura, és elhajtott a NAVhoz, mert 2022 óta azoknál kell indítani.
Oké, irány a NAV weblap, ott írják, hogy webes ügysegéd, meg személyesen lehet az ügyfélszolgálati irodáikon is.
Jó, akkor irány a 2 sarokra lévő Krisztina körúti ügyfélszolgálat, mert nekem a webes űrlap kínaiul van, nem értem a jogi maszlagot, hivatkozott jogszabályokat.
Mi a kérdés? Mit kell rá válaszolni?Nézem 5 percig a sorszámosztót, nincs ilyen menüpont.
Biztonsági őr visszaért cigiszünetről, ő is átnézte a komplett menüt, ő sem találta a vállalkozás indítást.
Húzott valami random sorszámot, amivel jogosult lettem humán erőforrás igénybevételére.2 perc múlva hívnak, fiatalos ötvenes, vastag okulárés Micikének előadom, hogy vállalkozást szeretnék indítani.
Erre jól lebaszott, hogy arra ott van a webes ügysegéd, aztán ha azt kitöltöttem, akkor jöjjek hozzá vissza.
Nála nem lehet papíron kitölteni az iratokat, nem tud segíteni.Hazamentem, végül mégis csak nekem kellett kisilabizálni a hivatkozott jogszabályokat, aztán saját kútfőből kitölteni a keresztrejtvényt.
(Aztán másnap meg a könyvelőmnek magyarázhattam el, mert ő sem igazodott el rajta, hogy mit miért választottam)
Aktív témák
- iKing.hu Honor 200 Pro 512GB Black használt 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest