- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Macrodroid
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ha meg erre hivatkozna, akkor vonuljon be személyesen ügyet intézni, mivel annak a lehetőségét még nagyon sokáig fenn fogják tartani.
KATA után megszüntetett vállalkozásomat akartam újraindítani pár hónapja.
Bementem az I. kerületi okmányirodába, ahol 7 éve nyitottam az előzőt, ott a sorszámosztó gépkezelő nézett rám, mint borjú az újkapura, és elhajtott a NAVhoz, mert 2022 óta azoknál kell indítani.
Oké, irány a NAV weblap, ott írják, hogy webes ügysegéd, meg személyesen lehet az ügyfélszolgálati irodáikon is.
Jó, akkor irány a 2 sarokra lévő Krisztina körúti ügyfélszolgálat, mert nekem a webes űrlap kínaiul van, nem értem a jogi maszlagot, hivatkozott jogszabályokat.
Mi a kérdés? Mit kell rá válaszolni?Nézem 5 percig a sorszámosztót, nincs ilyen menüpont.
Biztonsági őr visszaért cigiszünetről, ő is átnézte a komplett menüt, ő sem találta a vállalkozás indítást.
Húzott valami random sorszámot, amivel jogosult lettem humán erőforrás igénybevételére.2 perc múlva hívnak, fiatalos ötvenes, vastag okulárés Micikének előadom, hogy vállalkozást szeretnék indítani.
Erre jól lebaszott, hogy arra ott van a webes ügysegéd, aztán ha azt kitöltöttem, akkor jöjjek hozzá vissza.
Nála nem lehet papíron kitölteni az iratokat, nem tud segíteni.Hazamentem, végül mégis csak nekem kellett kisilabizálni a hivatkozott jogszabályokat, aztán saját kútfőből kitölteni a keresztrejtvényt.
(Aztán másnap meg a könyvelőmnek magyarázhattam el, mert ő sem igazodott el rajta, hogy mit miért választottam)
Aktív témák
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Dobozos // iMac // 8GB/256GB // M3 chip // egérrel és billentyűzettel
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest