- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
gabor9991
addikt
A legnagyobb valaha itt járt trollal mi történhetett?
[Eltűnt]teljesen.Már hiányzott, hogy rég nem láttam itt, erre csak a hűlt helyét találtam -
gabor9991
addikt
válasz
Lajosnagy17 #26006 üzenetére
"ha nem a mostani kormány nyer"
Van más akire lehetne szavazni?
"most pénz sincs szerintem a korona vírus miatt. "
Pár vagon euró azért jött erre a célra a zúniótól úgy hallottam vettek is pár ezer lélegeztetőgépet 30millió/darab áronúgyhogy pénz az pont van.
-
-
gabor9991
addikt
válasz
rothfb #22876 üzenetére
Nem egyszerű kártyát szerezni ez is lehet nehézség sokaknak.
Az Alföldön élők választhatnak, hogy Békéscsabára vagy Szegedre utazzanak emiatt.
Ma, mikor már online lehet sim-et rendelni a többi szolgáltatótól ingyen, nem biztos, hogy emiatt eltölt az ember ezzel egy fél napot még elkocsikázik pár liter üzemanyagot, hogy spóroljon párszáz forintot havonta. -
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
válasz
Lajosnagy17 #18749 üzenetére
A végén azt írták fellebbeznek.
Gondolom meg is tették. -
gabor9991
addikt
válasz
Lajosnagy17 #18747 üzenetére
Szerintem [ebből] az derül ki hogy adtak.
-
gabor9991
addikt
válasz
Remekelek28 #18729 üzenetére
[Jelenlegi lefedettség]
Egyelőre szerintem még ne válts, ha nem valamelyik jól lefedett területen élsz. -
gabor9991
addikt
válasz
DevKiller #18635 üzenetére
Nem tudom.
Lehet véletlen?
Lehet szándékosan?Hogy a minimális frekvenciával elkezdjenek csilliárdokért építkezni és tudva előre azt, hogy ők soha többé nem rúghatnak labdába, később, agyig eladósodva könnyebb lesz letérdeltetni őket?
Nem tudom.Sajnalom, hogy ma itthon ezt úgy meg lehet tenni egy céggel, hogy még magyarázatot se nagyon kell adni a miértekre. -
gabor9991
addikt
HWSW podcastban is elmondták, hogy a jelenleg is használatban lévő 900-as frekvenciából biztosan nem tud szerezni a digi.
Latod, hogy most a szabadon lévő 400MHz - ből történő digi kizárás miatt is képesek voltak egy ilyen pályázat kiíratására, képzeld el milyen pályázatot íratnak majd ki , ha a használatban lévő frekvenciájukra megy a játék?
Tulajdonképpen nem kell semmi extra, a jelen pályázatban szereplő feltételeket 24 hónapról 48ra átírni és a digi már ki is van zárva.
10 év múlva pedig a 24 hónapot 120-ra kell átírni és akkor is ki van zárva a digi. -
gabor9991
addikt
válasz
orsib78 #18217 üzenetére
Nincs lefutva?
A Telenor nem hosszabbított 2100-on, tudta hogy a digit ki fogja záratni a pályázatból, egyedül ő marad aki licitálhatakarom mondani megteszi azt a szívességet, hogy a pályázaton felkínált frekvenciát megveszi a minimum kikiáltási áron.
Lehet ott se hülyék a jogászok. -
gabor9991
addikt
válasz
sfdrakex #17790 üzenetére
A helyenként elérhető [vezeték nélküli] digi internetre gondolt szerintem.
-
gabor9991
addikt
válasz
Lajosnagy17 #17530 üzenetére
Ez van.
Nincs más az NMHH oldalán. -
gabor9991
addikt
válasz
radio100jozs #17440 üzenetére
Kb 10 kilométer/antenna ahogy én láttam.
És ahogy a térképen is látszik csak az útra koncentráltak.Pár napja jártam azon az úton és az volt a furcsa, hogy a tornyokon csak 2 darab antenna látszik amivel az utat fedik le.
Szóval nem úgy néznek ki ezek a tornyok mint egy szokványos torony, hogy minden irányban vannak antennák, hanem van egy amelyik kelet felé egy meg nyugat felé és kész.
És ez ilyen Kecskemétről Békéscsaba felé a 44-es úton is.A pusztát nem akarták lefedni.
Nem tudom ennek így mi az értelme. -
gabor9991
addikt
Projekt menedzsert épp keresnek.
Ott biztos lehetne hasznosítani ezt a tudást -
gabor9991
addikt
Esetleg itt lehetne folytatni a mobilos témát.
-
gabor9991
addikt
Szip programban nálunk nem lesz feljesztés mert a telekomnak van koax hálózata így a 30 megabit megvan.(viszont drága mert nincs konkurense, és gyakran hibásodik meg mert kb. 20 éve valami maszek cég húzta ki a koaxot kábeltévének.Ezért mobilnetezek, de ez meg egyre inkább túlterhelt)
Szip pályázati pénzeket az elnéptelenedő iszonyú szegény falvakban költik el itt a környéken Ftth-ra ahol gyakorlatilag önerőből létrejött fejlesztés soha nem térülne meg.Igény még nem is biztos hogy van rá... -
gabor9991
addikt
Lehet nincs amúgy semmilyen összefüggés.
Csak azt látni, hogy nagyon lassan halad a mobil, semmi hír az Invitellel kapcsolatban pedig ott is szükség lesz fejlesztésre nem lesz elég a 15/0,5-ös netet leakciózni (ezen a területen biztosan ahol én élek), írták feljebb, hogy az optikával is valahol megcsúsztak, nekem meg nem tudnak beltérit adni mert nincs.
Szóval ha csak ezeket nézzük, akkor lenne mit rendbe szedni, de írod, hogy ezek nem a pénzem múlnak.
Én elhiszem, de ettől még ez a helyzet. -
gabor9991
addikt
-
gabor9991
addikt
válasz
enginev3.0 #5167 üzenetére
NMHH oldalán az a jelenlegi tervezett indulás időpontja
-
gabor9991
addikt
Persze, csak akkor úgy írhatta volna le, hogy gazdaságosan nem éri meg országos lefedettséget kiépíteni, bár ha már gazdaságosságról beszélünk, akkor megint eljuthatunk oda, hogy ezért a frekvenciáért valóban érdemes volt-e ennyit kifizetni, ha országos lefedettségre amúgy nem is jó...
-
gabor9991
addikt
Nem tudom a cikket mennyire hozzáértő írhatta...
Bár a Digi hivatalosan 10 MHz tartományt birtokol, a valóságban (védősávok, csatornakiosztások stb. miatt) inkább csak 8,4 MHz az a tartomány, ami rendelkezésre áll, vagyis ekkora frekvenciaportfólióval az országnak nem túl nagy része fedhető le, kérdéses, hogy a fogyasztók elfogadják-e azt, hogy (roamingmegállapodás hiányában) az ország nagy részén egyszerűen nem tudnak majd mobilozni.
Szerintem ez hülyeség, lefedhető, csak sokkal több toronyra van szükség ezt itt már párszor átbeszéltük.
-
gabor9991
addikt
válasz
DarkByte #4679 üzenetére
Szerintem kizárt.Nemrég volt ez itt téma, kovlaj122 is leírta, ha a digi meg szeretné venni valamelyik meglévő szolgáltatót, nem tolná bele a saját hálózatának az építésébe a milliárdokat
Inkább a politika lehet a háttérben, bár a politika bevonása miatt eltűnt néhány hsz. mostanában úgyhogy ezt csak félve írom le
-
gabor9991
addikt
válasz
#71835392 #4553 üzenetére
Ja.És ez a nem kis összeg úgy jött össze, hogy jónéhány ember lelépett az egyoldalú szerződésmódosítások után
A percdíjak és az adatkeretek ára is csökkent idő közben, jöttek a különadók....és még így is kifizették ahogy írod a 331.000.000.000-ot.
Nem is csodálkozom azon, hogy a politikusoknak is megtetszett ez az üzletág
(Mennyi lehet a telekomnál az elmúlt 6 év mérlege?)
-
gabor9991
addikt
válasz
Kronos3000 #4292 üzenetére
Tehát ha nem fog úgy működni induláskor mint a többi jelenlegi,hogy beleteszem a sim-et és használom,akkor csúfos bukás lesz
Nálunk itt vidéken a 30-as éveiben járó ismerőseim nagy része, azt se tudja hogy a digi telefon szolgáltatást fog majd indítani.
Mondjuk honnan is tudnának róla.....semmi ezzel kapcsolatos reklám nincs. -
gabor9991
addikt
Azt hiszem, a Telenor november 16-i bejelentése hatalmas pofon lesz a meglévő szolgáltatóknak is, de a diginek főleg....nekik kellett volna ezt meglépni, de lemaradtak...
-
gabor9991
addikt
válasz
bencepisti #3975 üzenetére
Még ha lenne is itt bennfentes, mit gondolsz kiírná itt neked, hogy:
"Kedves bencepisti, örömmel tudatjuk, hogy a digimobil december elsejétől lesz elérhető"
Lehet reggel már nem kellene bemennie dolgozni.
Senki nem tudja mikor indulnak.
Lassan országszerte bekapcsolgatják a "bázisállomásokat" a városokban és a kisebb falvakban is, de ez a kezdéshez még édeskevés.Az biztos, ilyen közel még sosem voltunk a starthoz.
-
gabor9991
addikt
válasz
grafikus17 #3969 üzenetére
Kellett idő mire elkészült
[link]
-
gabor9991
addikt
válasz
#08205312 #3956 üzenetére
Én inkább arra gondolnék az árversennyel kapcsolatban, hogy az elmúlt évtized kartellgyanús árazását megtörve a Telenor valóban úgy néz ki, versenyre kelt az ügyfelek visszaszerzésére és ehhez a jó áron kínált adatkeretet választotta.
A vodánál meg 3 red smart csak 21970ft 2GB Adattal
-
gabor9991
addikt
válasz
enginev3.0 #3927 üzenetére
Érdekes ez, hogy hol van hálózat és hol nincs.Nemrég valaki írta itt, hogy szegedi árkádban is elérhető a 21603, én pár nappal később jártam arra, akkor már nem volt elérhető, sőt Szegeden sehol.Viszont hajdúsági kis faluban meg van digi háló.Tegnap jártam Békéscsabán, szinte az egész városban volt digi hálózat, még kint a Gyula felé vezető úton is talált a telefonom jelet a lukoilnál, nem csak a belvárosban.De itt az Alföldön még másik városban nem láttam 21603 hálót, pedig a 44 és a 47-es utak elég forgalmasak.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung S24D590PL 24" FHD monitor
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest