Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Kuplung1973
csendes tag
válasz
wwenigma #37888 üzenetére
A netgeart csak a tavalyi hipergyorsnetes előtti időszakban tudtam a diginél pppoe-n üzemeltetni, azóta semmilyen módon nem lép fel, ill ha elvileg kapcsolódik is, ip-t nem kap. (mac átírva a zte-jére). a zte-ben folyamatosan engedélyezett státuszban van a NAT, gondolom így midegy milyen IP-t kapok. A legrosszabb a port továbbítási probléma, mert nehezen nyitok szabad portot (javasolták cseréljem le a netgeart mert okozhatja a belső kommunikációja) de ez a portnyitási gond egydül az nc***-t érinti, másutt nincs seed probléma továbbra se. Tanácstalan vagyok, egy éve érintetlenül és hibátlanul ment a konfigom, arra meg nincs rálátásom (mert nem követtem) hogy a szolgáltató mikor milyen változtatásokat intézett az eszközükben.
-
Kuplung1973
csendes tag
Lehet nem a leg megfelelőbb topik, de a sok utánjárás közben csak ide vetődtem: Adott egy digis zxhn h298n ami lanjáról fixip-n hajtom a netgear WNDR3700v2 routeremet és azon belül az otthoni hálózatot. A belső háló is fixip-s. Mindhárom nagy szolgáltatónál járt a rendszer az elmúlt években, a problémák most kezdődtek egyéves digi200 használat után (ill a win10-es frissítési rohamok újratelepítések lecsengése után): Az egyik csak torrentre használt gépemnek képtelenség lett portot nyitni akár a kliensben akár a netgear cuccban. A megnyitott és tesztelt port csak percekig marad úgy, egy újabb teszt ill a kliens bezárása és újraindítása (a windows nem) után megint egyirányú a teszt szerint. IP-m alapján nem vagyok NAT-olt, a legtöbb ismert torrentes közösségi oldalról töltött anyag seedelhető, az n**re-os oldalról viszont inaktívvá válnak. Az ottani supporttal hosszasan leveleztem ez ügyben (tiltásba kerülés és visszakapcsolás a hibás seed miatt) de részükről minden tökéletes, megfelelek a feltételeiknek. Gyanúm a szolgáltató piszkálódására irányul. A fent említett netgear eszköz pppoe vonalon használhatóvá tehető-e (telefon van előfizetve de nincs használva a vonal) mert a korábbi digis csomagnál nem volt semmi általuk adott eszköz használva. A ZTE-t tavaly az 1000-re váltásnál hozták, de két hónap múlva visszamódosították, mondván nem vagyok jogosult hűség hosszabbítás kereteiben igénybe venni azt a korábban megkötött szerződésük szerint. (ez most fogyvéd perben húzódik de ez másik téma). A szerelő ill a központban vkivel beszélve "ragaszkodtak hozzá" hogy az adott eszköz nélkül biza' nem fogok netezni. (egy rövid kísérlettel valóban nem ment akkor). Építő jellegű ötleteket várok.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apacer AS2280P4 1TB
- Playstation Portal keménytok
- Lenovo Yoga 260 LAPTOP! FULL HD IPS / i5-6300U / vil. MAGYAR BILL. / 8 GB DDR4 / 256 SSD/számla+gar!
- Xbox ONE X konzol /lemezes/ 1TB-os +1 kontroller + játékok
- Lenovo T450 LAPTOP! 5. gen. Core i5 / VIL. HU BILL. / 8 GB / 240 SSD / 2 x AKKU / számla + garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest