- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
A probléma az, hogy az emberek lusták beállítani maguknak megfelelő környezetet, ha valami nem out-of-the-box akkor szinte már nem is létezik.
Majd olvasd vissza a hsz-edet, kizárólag ITs emberekről írsz! Tudtad, hogy nem csak ilyenek vannak, remélem......
Még azt is megkockáztatom, hogy a torrentezők jó része sem ITs!
" (nekem is zyxel van, mert rászántam egyszer fél napot, és pár itt (is) található útmutató segítségével tettem rá transmissiont, openvpn servert stb) "
ITs-ként fél nap leírások alapján. Nagyszerű!
Aki nem IT-s, szerinted miért nem csinálja meg magának ezeket az általad említett dolgokat? (ez költői kérdés lenne)
(#65403) zsolt501
Különben aki nincs távol egész nap, az sem fog otthon folyamatosan torrentezni! Az kicsit fura nekem, ha folyamatosan le/feltöltésnek kell mennie.
Én rendszeresen torrentezem, de ez kimerül a Linux iso-k leszedésében és az engem érdeklő sorozatok letöltésében. Letöltés szemponjából ez heti 2-3 óra, a feltöltés is minimális, mert értelemszerűen hagyom jó ideig a klienst.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged