Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel várja a karácsonyt az EarFun
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ducsesz
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég bekötötték nálam is a Digit és érdeklődnék, az normális-e az EPG-nél, hogy a tv bekapcsolásakor nincs műsorújság amig végig nem léptetem a csatornákat, sőt néhány csatornán pl: Film+, cool, utánna sincs? Nincs box simán a tv-be megy a kábel. -
ducsesz
csendes tag
válasz attesz_32 #3410 üzenetére
A b550-es szervízmenűjében a készüléket át lehetállítani b650-re. ekkor a media lejátszóban megjelenik a film mód is. Hátránya,hogy sokkal lassabban kapcsol be a készülék, kb 30 s. A vélemények megoszlanak arról, hogy garancia vesztéssel jár-e.
Valahol talán az első hsz-ben azthiszem van is erről szó.
Bosci nem itt, hanem a samsung tv fórumban.
[ Szerkesztve ]
-
ducsesz
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne, mert már a második kártyát kaptam a digitől a tv-be, de ezzel sem működik a kódolt csatorna. Hibajelet nem ír ki a tv, behelyezéskor 100 % betöltött, a menüben látja a kártya adatait is. Csatornát is frissítettem. A tv samsung 40 mu 6122. az összefoglalót, sőt a cam modulos hozzászólásokat is megnéztem, de nem találtam megoldást. -
ducsesz
csendes tag
Sziasztok!
Erre valaki valaki tudna segíteni?
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne, mert már a második kártyát kaptam a digitől a tv-be, de ezzel sem működik a kódolt csatorna. Hibajelet nem ír ki a tv, behelyezéskor 100 % betöltött, a menüben látja a kártya adatait is. Csatornát is frissítettem. A tv samsung 40 mu 6122. az összefoglalót, sőt a cam modulos hozzászólásokat is megnéztem, de nem találtam megoldást.Közben annyi történt, hogy a samsung ügyfél több mindent próbált, szerintük minden rendben a tv-vel.
A digi szerint a csatorna jel ok. Senki sem érti, mi van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest