Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
De miért nem tette bele egy csomagba, hogy magyar "népbutító szennycsatornák csomagja", és aki előfizet rá, az előfizet, aki pedig nem, az lemondja, akár az összes szutyok alcsatornáival együtt.
Tőlem ugyan megrohadhatna az egész tv2 meg rtl klub is mindenével együtt...
Ilyen egyszerű ez, de megint el kell tartani egy csomó ingyenélőt, meg a sok "celebet"Persze-persze a törvények, meg akik megalkották, kifordult egy világ ez a mi kis hazánk..
-
nagysandor79
aktív tag
nem fogom felmondani. de anno emlékszek, hogy volt tv-rádió adó./vagy hasonló elnevezésű dolog/ két havonta fizettük.
tudom,hogy nem a digi vezette be, de én lenyelném a költséget, és még valami kedvezményt adnék pl az új belépőknek. (jó tudom nem a legjobb szolgáltató a digi. )
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest