- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
Paragon 23-nál hagytam abba a játékot.
60-ig élvezetes volt a játék. A legjobban szerintem az csinálja, aki ingyenesen végig tolja a játékot és utána letörli, így kapott egy kb. 20 órás sztorit ingyen.
Minden world boss-t megöltem jópárszor, a shadow warban harcoltam, döntősök lettünk, a döntőben vesztettünk.
Pvp-ben egész jól kitoltam az ellenfelekkel wizardként, de persze voltak ellenfelek, akik valahogy túl nehezen haltak és túl könnyen megöltek, ezeket a csata végén inspectelni szoktam, általában fizetős játékosok.
Grindolós játékként totál értelmét vesztette tovább játszani, mert innentől ugyanazt kell csinálni unalomig (és azon túl), azzal a különbséggel az eddigi arpg-khez képest, hogy itt folyamatos lemaradásban vagy azokhoz képest, akik költenek. Ezt érezni fogod a dungeon-ökben, riftekben, pvp-ben, de még a világban is, amikor összehúzod magadnak a mobokat, hogy majd szépen leölöd őket, majd valaki be és kiviharzik a képernyődről, a mobok meg sehol sincsenek
Csapatban riftet nehéz toni, mert mindig van, aki kilép. Aztán, ha az kilépett, más is kilép, mert nem bír várni. Rá jöttem, hogy azért lépnek ki egyesek, mert látják, hogy a csapat többi tagja nem tett be cresteket, így ők is kevesebb rúnát és fading embert kapnának, így sajnos ezen a téren is van egy kis feszültség a fizetős-nem fizetős játékosok között.Igazából 60 után folyamatosan éreztem, hogy posványban járok, értem ez alatt azokat a taktikákat, amikkel rá akarják venni a játékosokat, hogy fizessenek. Bármennyit, akár egy dollárt is. De onnantól, hogy költöttél egy keveset is, megtörték a jeget és hajlamosabb vagy a következő tranzakcióra.
A shadow war-on is azt éreztem, hogy ez is egy trükk, hogy érezd magad úgy, hogy tartozol valahová és e miatt is könnyebben adj ki pénzt, hogy ne okozz a hétvégi csatán csalódást.Sokan a battle pass-t vették meg 5 dollárért, mert támogatni szeretnék a játékot, hogy mégse ingyenesen játsszák. A battle pass nálam is be volt tervezve, egyértelmá volt számomra, hogy folyamatosan fizetni fogom. Amíg meg nem láttam, milyen módszereket alkalmaznak arra, hogy a játékosok elővegyék a bankkártyájukat és szórják a játékra a pénzt.
A legbotrányosabb számomra a rift, ami egy élő lootbox, de valamelyest erőfeszítést igényel, így nem esik a törvény szerint a lootbox kategóriába, így nem kötelesek tájékoztatni a játékost, mennyi esélye is van a kívánt loot megszerzésére. Számomra érthetetlenné vált, miért is akarná bárki is támogatni a játékot/fejlesztőt, így a battle pass vásárlása elmaradt.
Ezen a szinten (60+23) a játék annyiból áll naponta, hogy vadászod a world bossokat, amik kb semmi értelmeset nem dobnak, ölöd a mobokat, amik dobnak néha-néha legendary itemeket, amik már megvannak, rejtett falakba ütközöl, mert miután szereztél néhány legendary-t, már a narancssárga mobok sem dobnak legendary-t, és egyéb lootokból is eléred hamar a napi korlátot. Megcsinálod a bountykat, amig dögunalmasak, a napi shadow küldit, amiből 1 van, aztán kattintgatsz a linkelt helyszínekre, pl. chestekre, amikhez 4 ember kell, vagy world bossokra, amik vagy ott lesznek, vagy nem, de ha ott vannak is, kékeket/fehéreket dobnak.Sikerült eljutni eddig úgy, hogy egy forintot nem költöttem rá, de kezdtem érezni, hogy rá kéne dobni valamennyit, hogy tudjak haladni, hell2-t farmolni, pvp-ben jobban érvényesülni.
Ekkor került törlésre a játék.
Mondhatná valaki, hogy mindegyik arpg a farmolásról szól, mindegyik unalmassá válik, de számomra nem ezzel volt a probléma. Én a végtelenségig tudom élvezni a farmolást, ha tudom, hogy bármire, bármilyen lootra van egy kicsi esélyem is. De ebben a játékban a legtöbb dolgot nem tudod megszerezni azzal, hogy rengeteget farmolsz. A lootokat a játék vagy timegate-eli, vagy paywall mögé rakja, így a lényegét öli meg a grindolós játékoknak.Azért az a lvl 1-60 fun volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Milyen házat vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest