- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Én is végignéztem, tetszett a lezárás. Bár valahol titkon azért vártam valami happy end félét.
-
glutamin
őstag
Én ma fejeztem be a 6.-at. Nagyon tetszett, főleg a záróepizód befejezése.
-
glutamin
őstag
SPOILER
Tegnap fejeztem be az 5. évadot. Nagyon tetszett. Julia Stiles nagyon jó választás volt szerintem. A befejezés pedig már tényleg klasszikus. Szegény Dexter barátunknak csak azért se jött össze a felhőtlen elégedettség.Nem tudja valaki ennek a jó kis lassú háttérzenének a címét, amit akkor játszottak be, amikor éjjel téptek vissza a hajóval Jordan Chase meggyilkolászása után?
-
glutamin
őstag
Nem akármi csavar van a végén. Tűkön ülve várom a következő évadot.
-
glutamin
őstag
Én most nézem a negyedik évadot. 10. részt fejeztem be tegnap. A harmadikhoz képest üdítően jó ez a mostani történetvezetés, bár látszik, hogy így ívégére nagyon sok minden összejön.
-
glutamin
őstag
válasz
Kareszovics #332 üzenetére
Én a napokban néztem végig a 3. évadot. Nem volt rossz, de az első kettő szintjét valóban nem hozta. Kevesebb izgalom volt benne, főleg az elején. Azért nem volt rossz. Én is remélem, hogy a 4. évadra megint összehoznak valami ütősebb cselekményt.
-
glutamin
őstag
51%. Tényleg jöhetne már
-
glutamin
őstag
Én most kezdtem el nézni a második évadot. Asszem 8.-ig jutottam vele hétvégén. Nem lehet abbahagyni. Az első sorozat után azt hittem kicsit leül az egész sorozta (mint pl Prison Break, ahol a második évad nekem nem tetszett annyira). De eeez. Ki****tt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest