- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Muszály vagyok beléd kötni.
Én régi motoros dmc fan vagyok, minden részt sokszor végig vittem, főleg a favorit 3. És 4. Részt.
Leírom a véleményem, viszonyítva az eddigi részekhez képest.
Nincs semmi gonda fiatal dantevel, még jól is nézki. Mivel kronológiailag ez az első rész, illettvolna pár dolgoz figyelembe venni. dante anja ember volt nem angyal. És elvileg szőke haja volt nem vörös ,legalábbis mundus trisht róla mintázta, bár akár dante ő is festhette a haját.
Mivel az eddigi részekben a rebbellion dante erejének központosításán mást nem tudott, nem kelett volna ilyen átváltozós képességeket adni neki. Eddig id nagyon tökéletes volt hogy minden fegyver külön álló volt. Egy dpad nyomás és ennyi.ezzel is nagyon gyorsan lehetett stílust váltani. Hamár irányítás , tul van bonyolítva ,amit fentebb elmlítettem.jpbb volt a hagyományos irányítás. Nincs célpont kijelölés sem, nehezebb bizonyos ellenfelekre koncetnrálni.
A zenék is lightosak, nem adják meg a feelinget harc közbe.
A pókemberkedés(láncok) is fölösek nekem.
A grafika jó, bár az ellenfelek nem annyira változatosak. Ilyen rozsdás robotokra hasonlitanak.
Az átvezezők sem olyan hypoltak, lazák mint a dmc3.4 ben.
Ha most kezdeném a dmckorszakot maximálisan elégedett lennék,de igy nem ér fel nekem az eddigi részekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 200 pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest