- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Az alapjátékot tolom már egy hónapja és már a vége felé járok de nagyon tetszik. A lopakodós részek jók, főleg ahogy át lehet állítani az ellenfél technikáját a mi oldalunkra, ezzel mindig jól elvoltam (vittem a tornyokat magammal
). A harc is jól működik, élvezetes fedezékekből lövöldözni, vagy összecsődíteni 10 ellent egy pontra és ott nyomni egy Typhoont vagy dobni egy gázt.
Olvastam kritikákat Jensen szinkronjáról, de szerintem elég jól illik hozzá. A játék grafikája eleinte picit zavart (főleg a karakterek animációja), de hozzászoktam (8800GT-n jól fut -bár láttam már szebb játékot jobban futni- 1680-ban maxon 2xAA-val). Xbox 360 kontroller emulátorral normál gamepadokat is felismeri x kontrollerként, így konfigurálni sem kell.
Úgy érzem a hiányzó linket is be kell majd szerezzem az alap mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest