Hirdetés
Hirdetés
-
IFA 2024: Maradtak a gombok, búcsúzott az Android
ma Az AGM elhozta az M7 mellett az M6-ot váltó M6 SE-t is a kiállításra. Mondjuk ránzésére ember legyen a talpán, aki megkülönbözteti őket.
-
Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
ph Elsődlegesen az IGP teljesítménye nő, de az egyik technika erre vonatkozóan inkább trükkösnek számít.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Valahol a forsaken körül vesztettek el. Egyszer lehet folytatom.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz zsolesz967 #2 üzenetére
Nekem is tetszett, de valahogy elég lett.
-
zsolesz967
aktív tag
Időhiányában valóban nem lehet egy ilyen játéknak neki állni,grindolni kell amíg meg nem kapod a jó perkes fegyvert ,páncélt,exotikot.
Én játékostárs nélkül kezdtem el anno az alapjátékot,amikor kijött és fejlődtem,ahogy tudtam soloban,úgyis élvezetes volt számomra.Később invelt be egy magyar klán.Ps5,s10+,galaxy watch s3 frontier
-
Polllen
nagyúr
válasz zsolesz967 #5 üzenetére
Én csak szólóban játszottam és csak a történet miatt. Nem éreztem a hátrányát annak, hogy nem grindoltam magam szét.
-
zsolesz967
aktív tag
Főleg Pvp-ben érezhető,ha valaki nagyobb Light Levelen van,mint te,vagy God Roll-os fegyvereket kapott.Minden szezonban van meta fegyver most már,amit random perkekkel dob a játék.Van,akinek egy-két kör után kiesik,van,akinek 30 kör után sem.
Nekem például a Vex Mythoclas-et egyszer nem doba Raid-ből,pedig futottam egy pár Raid-et csak emiatt.Aztán persze meta fegyver lett Pvp-ben,le is nerfelte egy idő után a Bungie.Ps5,s10+,galaxy watch s3 frontier
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz zsolesz967 #7 üzenetére
"Főleg Pvp-ben érezhető,ha valaki nagyobb Light Levelen van"
Szerencsére ez már csak a Trials-ban számít, máshol nem. A meta fegyverek meg mindenkinek kiszedhetők, jelenleg úgyis a Red Death meg a Khostov az über cuccok, bár tény utóbbi missziója bugos volt mint atom sokáig.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz zsolesz967 #9 üzenetére
Na most megfogtál, mert erre pont nem emlékszem, mert olyan rég toltam már előző szezonban az Iron Banánt
Live-Die-Respawn
-
Shaza
senior tag
Hello!
Elsősorban a story érdekelne ,de úgy tudom kivettek "részeket" a játékból, ami már nem játszható ki.
Miből maradok le ,ha most elkezdem?(kieg stb.)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Milyen TV-t vegyek?
- Crypto Trade
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen