Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Android szakmai topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Neked is köszönöm, gyorsan el is mentettem.
Mindig tanul valami újat az ember
-
Calogero
addikt
válasz
bucsupeti
üzenetére
Köszönöm a CopyFile az jó ötlet volt, eltudtam indulni valahonnan.

De sajnos egyszerre csak 1 file-t tud másolni, a *.txt nem működött, de így sikerült megoldani.Tettem a Formra egy Filelistbox-ot.
Filelistbox.Visible:=False;
Filelistbox.Directory:=ExtractFilePath(Application.ExeName)+'Adatok\';
Filelistbox.Mask := '*.db';
If Filelistbox.items.count > 0 then
For i := 0 to Filelistbox.items.count-1 do
Copyfile(pchar(Filelistbox.Directory +'\'+ Filelistbox.Items[i]), pchar(ExtractFilePath(Application.ExeName)+'Backup\'+ Filelistbox.Items[i]), false);Majd a Maszkot átállítottam *.txt-re, és átmásoltam azokat a file-okat is.
-
Calogero
addikt
Sziasztok
Van nekem egy A könyvtárba txt és db kiterjesztésű file-k.
Ezeket szeretném a program kilépésekor átmásolni egy B könyvtárba, és ha már ebben a könyvtárban létezik olyan nevű file, akkor azokat felül írja.Előre is köszönöm.
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Van 1db MaskEdit-em amelynek ez lenne a maszkja : 99999999-9-99;1;
Azt hogy tudom megoldani, hogy amíg nincs kitöltve a helyesen addig ne lehessen tovább lépni, illetve jelenjen meg egy üzenet hogy az adószám nincs jól kitöltve?Előre is köszönöm.
-
Calogero
addikt
Van egy paradox táblám Tqueryt használom lekérdezéshez. (Select * From Filmek Order By Cim)
Hogy tudom azt beállítani hogy Ékezettel betűkkel kezdődő filmek nem a lista végéré kerüljenek. ( Á- val kezdődő filemek ne a V betűsök után jöjjön) -
Calogero
addikt
Procedure TFelviteForm.BitBtnBoritoClick(Sender: TObject);
Begin
ImageBorito.Picture.Bitmap.FreeImage;
OpenPictureDialog.InitialDir:=ExtractFilePath(Application.ExeName)+'Boritok';
If OpenPictureDialog.Execute Then
Begin
ImageBorito.Picture.LoadFromFile(OpenPictureDialog.FileName);
VanKep:=True;
End;
End;
OpenPictureDialog-al szeretnek betolteni egy kepet, ami sikerul is azzal nincs gond.
A gond InitialDir-el van. Az elso klikknel meg tokeletesen mukodik, de ha a kepet egy masik konytvtarbol toltom be. akkor a kovetkezo klikknel mar nem veszi figyelembe az InitialDir-ben megadott erteket, hanem megjegyzi hogy honnan lett kijelove az elozo kep. Ha a programbol kilepek es ujra inditom akkor ismet jol mukodik az elso klikkig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Dell OptiPlex 9020 Micro, Intel Core i5-4590T, Wifi kártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi