- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
''sorcsapos hulyeseg egyaltalan nem erdekel''
latod, en nem irtam hogy hulyeseget irtal, pedig kis hijan ertelmezhetetlen hulyeseget irtal, akarhova is raktad a kezed gepeles kozben -gondolom a monitor ele es ezert nem tudtad elolvasni amit irtal. amugy nem veszem sertesnek a hozzaszolasod, mert te nem tudsz engem megserteni.
azert segiteni megprobalok, mert a szocsatabol nem lesz amoba
1) ''Hogy lehet egy (grafikus) vonalat húzni a form-on?''
2) ''Ugy ertetttem, hogy grafikusan (form viewerben) látnám, hogy mit csinalok.
(amobaval probalkozok);''
amikor elotted van a delphi a formokkal meg menukkel azt hivjak design-time-nak. amikor a programod fut azt hivjak runtime-nak.
vonalat huzni a formra runtimeban ugy lehet ahogy valaszoltak neked ket oran belul az elso kerdesedre. probald jutilajzolni a gorditosavot.
amikor azt mondod hogy 'latni akarod' a 'form viewerben' es hogy 'amoba' akkor arra irtam hogy design-timeban nem lehet vonalat huzni, hanem probalkozz a shape objektummal esetleg.
az, hogy egyszeruen bakapcsolsz valamit a delphiben es attol hirtelen tudsz (idezlek) 'vektor graphics'-ot hasznalni a 'form viewer'-ben es amobat irni, olyan sajnos nincs beleepitve a delphibe alapallapotban.
ha elmondod milyen erofesziteseket tettel ez ugyben idaig es hol akadtal el, akkor talan tobben, tobbet es jobban tudnanak neked segiteni. -
lao ce
aktív tag
''vnaéhutos''
vagy vénahütös vagy vonalhuzos problemara lehetne dekodolni.
a vonalhuzos problemara a valasz meg mar elhangzott. tudtommal nem lehet vonalakat huzogatni design-time egy formra a defaultban feltelepult objektumok egyikevel sem. amit tudsz csinalni hogy lerakodsz shape-eket vagy beveleket es azzal 'rajzolsz' magadnak amobat vagy mit, dehat ez azert nem 'rajzolas'.
a vénahütést sosem probaltam delphiben, esetleg usb-n keresztul lehetne vezerelni a sorcsapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- SzoftverPremium.hu
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest