- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
''...miért nem csináltál egy saját céget, vagy mentél el egy céghez dolgozni''
miert ne tettem volna ezeket a dolgokat? ezeket csinaltam.
''Gondolom az iskoláid elvégzése után nem kis tapasztalatod lehetett''
ugy erted nagy gyakorlatom lett volna? nem, semmi nem volt hiszen addig iskolaba jartam. igaz, egyetem alatt mar egy... nem, ket munkahelyem is volt, dolgoztam. az elso munkahelyemen seged-al-al-al-al programozo voltam es szaladtam ha nem ment valakinek valami a konzolon. tudod... olyan zold szinu kijelzo mint a regi scifikben, bar azt hiszem volt mar egy-ket szines monitor is a csokosok asztalan.
''Vagy csak egyszeruen csináltál volna egy hasznos kis progit, vagy tobbet és eladod''
nem tudtam en hasznos kis progit csinalni. az kulcsfontossagu hogy ki kell talalni egy jo otletet amihez elobb a piacot meg kell ismertni. abban az idoben meg nem volt internet. ezen kivul tars vagy tarsak nelkul nem megy. es tarsat talalni a legnehezebb. kerdezd alan-t
addig is amig suliba jarsz, a programozas mellett tanulj angolul. ha szereted a nyelveket akkor nemetul is. a matekra is hasalj ra, mert jo gondolkodasmodot ad es meg az is lehet hogy kelleni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest