Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
''...miért nem csináltál egy saját céget, vagy mentél el egy céghez dolgozni''
miert ne tettem volna ezeket a dolgokat? ezeket csinaltam.
''Gondolom az iskoláid elvégzése után nem kis tapasztalatod lehetett''
ugy erted nagy gyakorlatom lett volna? nem, semmi nem volt hiszen addig iskolaba jartam. igaz, egyetem alatt mar egy... nem, ket munkahelyem is volt, dolgoztam. az elso munkahelyemen seged-al-al-al-al programozo voltam es szaladtam ha nem ment valakinek valami a konzolon. tudod... olyan zold szinu kijelzo mint a regi scifikben, bar azt hiszem volt mar egy-ket szines monitor is a csokosok asztalan.
''Vagy csak egyszeruen csináltál volna egy hasznos kis progit, vagy tobbet és eladod''
nem tudtam en hasznos kis progit csinalni. az kulcsfontossagu hogy ki kell talalni egy jo otletet amihez elobb a piacot meg kell ismertni. abban az idoben meg nem volt internet. ezen kivul tars vagy tarsak nelkul nem megy. es tarsat talalni a legnehezebb. kerdezd alan-t
addig is amig suliba jarsz, a programozas mellett tanulj angolul. ha szereted a nyelveket akkor nemetul is. a matekra is hasalj ra, mert jo gondolkodasmodot ad es meg az is lehet hogy kelleni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB Dual sim
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest