Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
''...miért nem csináltál egy saját céget, vagy mentél el egy céghez dolgozni''
miert ne tettem volna ezeket a dolgokat? ezeket csinaltam.
''Gondolom az iskoláid elvégzése után nem kis tapasztalatod lehetett''
ugy erted nagy gyakorlatom lett volna? nem, semmi nem volt hiszen addig iskolaba jartam. igaz, egyetem alatt mar egy... nem, ket munkahelyem is volt, dolgoztam. az elso munkahelyemen seged-al-al-al-al programozo voltam es szaladtam ha nem ment valakinek valami a konzolon. tudod... olyan zold szinu kijelzo mint a regi scifikben, bar azt hiszem volt mar egy-ket szines monitor is a csokosok asztalan.
''Vagy csak egyszeruen csináltál volna egy hasznos kis progit, vagy tobbet és eladod''
nem tudtam en hasznos kis progit csinalni. az kulcsfontossagu hogy ki kell talalni egy jo otletet amihez elobb a piacot meg kell ismertni. abban az idoben meg nem volt internet. ezen kivul tars vagy tarsak nelkul nem megy. es tarsat talalni a legnehezebb. kerdezd alan-t
addig is amig suliba jarsz, a programozas mellett tanulj angolul. ha szereted a nyelveket akkor nemetul is. a matekra is hasalj ra, mert jo gondolkodasmodot ad es meg az is lehet hogy kelleni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- MSI Pro mp273qw e2
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest