Aktív témák
-
Alan
aktív tag
valamiert vegtelen ciklusba kerult, ha az InitChildren-ben queryt futtattam (lehet hogy en voltam bena, de az olasz srac is panaszkodott erre).
Ennek elvileg nem szabadna így lennie, ez az esemény direkt ilyen célra van. Talán a kódodban van valami hiba, ami miatt kiváltódik még egyszer ez az esemény (vagy egy másik, ami közvetve újra kiváltja ezt).
nem biztos hogy van children minden root node-hoz ugye. szoval akkor nem allithatom be az InitialStates -t maskent, csak ha tudom mar elore, hogy lesz-e gyereke.
OK, de először próbáld ki úgy, hogy mindegyiknél beállítod, mintha lenne, aztán ha mégsincs (OnInitChildren), akkor lenyitáskor törlöd a kis pluszjelet. Nem a legszebb, de a leggyorsabb megoldás, főleg mivel...
ezert gondoltam, hogy mar a root select (a rootnodehoz) kellene tartalmazza hogy melyik rekordnak hany gyereke van (count+group by), es itt, az InitNodeban egy selecttel rovidebb lenne a kod.
...különben be kell nyelned az egész adatbázist (de legalábbis minden subselect RecordCount-ját) már a legelején, így komolyabb adatbázisokhoz nem lesz használható a program.
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GTA VI
- OLED TV topic
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Apple MacBook
- Disney+
- iPad topik
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB
- Asztali PC , R5 7600X , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest