Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaYaK
tag
THX a segítséget amol és sszever az eddigieket meg a jövőbeni problémákra való segítséget is. Döntés már végleges Dell M90-es lesz(2500M)-el...
THX még 1x!
Üdv KaYaK -
KaYaK
tag
Énis úgy tudom (tudtam), de itt elolvasva kicsit másra ajánlják a kártyákat na persze nem számottevően másra.
[link]
Bizony ezért nehéz ügy se mérő progi, utólag meg már dupla költségért nem éri meg a csere úgy ahogy mondod. Inkább 2500M lesz. Az biztos hogy elég kell hogy legyen. -
KaYaK
tag
Gondoltam hogy ezt mondod!

Ezen gondolkoztam épp hogy elég lehet csak az 1500M-is! nem kell feltétlen olyan cumót venni +50k -ért amit ki sem használok!

Persze jó lenne tudni mit bírnak ezek a kártyák CAD alatt teljesítményben mennyi is az érezhető különbség? De ahhoz le kéne tesztelni... De elolvasva az nvidia honlapján az infót 3d-s modellezésre és alkalmazásokra ezt ajánlották. Ezért inkább hajlok erre.
Persze nem jéghidegre gondoltam de mondjuk a fűtést télen otthon nem a laptoppal szeretném megoldani!

Bár nem lenne utolsó szempont ez sem...
-
KaYaK
tag
Én ezzel tuti lenullázom a fejlesztésre szánt keretet!
Még ha te is elmondanád a kérésed akkor lehet anyagi csődbe vinnénk a munkáltatót!

De most komolyan hajlok a Dell irányába! Jó kis gép és csak jót halottam róla tőletek meg mástól is. A HP-ről már megoszlanak a vélemények.
De persze sokat nyom a latban hogy a Dell-ben Quadro FX 2500M van a HP-ban meg 1500M.
Zenét szoktam hallgatni így azért a subwofer is egy jó pont mellette.
Mennyire fog előjönni ennél a gépnél a melegedés kérdése? Mert egy barátom laptopjában x1400-as ati van és neki 1 óra játék után tűzforró a billentyűzete ami miatt nem is meri lecsukni a notit amíg nem hül ki?A típusát sajnos nemtom! Ez a Dell-nél is probléma lehet? [ -
KaYaK
tag
Sziasztok!
CAD-hez pontosabban ARCHICAD-hez kellene egy notebook!
AMi lényeg az a nagy monitor 17'' és a vidkari!
Két típus között vagyok éppen HP nw9440 vagy a Dell M90-es?
Nekem a Dell-t ajánlották ilyen magas árban de kíváncsi vagyok a véleményetekre vagy a tapasztalataitokra!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest