Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Pettyem
üzenetére
Ez így is van, mondjuk nekem is ledes a kijelzőm. És ez nagyon jó dolog - pl. szabadtéren vagy ablaknak háttal.

A Stúdió mellett szól az Ati és a ledes kijelző, az XPS meg állítólag jobb felépítésű és talán kicsit nagyobb teljesítményű is általában, meg nem ma került forgalomba, több dolog javítva van már.
Szerintem tapogasd meg őket alaposan, anélkül ne dönts.
Azt kéne még tudni, hogy a Studiók mennyire melegszenek - ez eléggé. A hangot kéne összehasonlítani, de az asszem ugyanaz - csak olvasmányélmény. Ill. az ujjlenyomatolvasó és a touchpad problémás, ezeket lenne még jó kipróbálni alaposabban rajtuk.
Itt érdemes olvasgatnod, és sokat, mert akkor lesz egy átfogóbb képed: Studio és Inspiron alfórum - Notebookreview.com és aminek a hitelességét és információtartalmát nem győzöm csodálni: XPS alfórum - ugyanott.
Nem érdemes mindent elolvasni, de a témafelvetéseket, azoknak a gyakoriságát, és hogy valamire van-e vagy nincsen megoldás, ill. hogy mennyire zavarja az embereket, azt igen.
Dátumokra figyelj, sok olyan hiba van, ami javítva lett, pl. fedél nyitásakor megbuggyanó egér, 2-eres kábel az adapterhez, ilyenek.
Az az érdekes, hogy mik azok a tulajdonságok, amik nem egyedi hibák, hanem általánosan elmondható gyengeségek. Azok sajnos a gyakorlatban is jelentkeznek.
Ilyen az ujjlenyomatolvasó max 30-40%-os találati aránya - nálam, mert az én nem túl nagy női kezem pl. nem ér le a vájat aljára, ha úgy tartom a kezem, ahogy kéri, stb. De ez pl. neked - ha jól sejtem - kevésbé lesz para.
Ha a Moszkva/Batthyány tér környékén jársz, az enyémet nyúzhatod egy kicsit, most éppen nem féltem, miután ekkora csere előtt állok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Házimozi haladó szinten
- Gitáros topic
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- Lenovo LOQ 15IRX10 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest