Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
InsoBacon
újonc
Van ám magyar Dekaron privát szeró!
[link]
Itt lehet leszedni, a fórumon pedig minden infót megtalálni!

-
btamas63
tag
citromail
-
xdzsir0123
újonc
Hali! valaki tudna ajánlani egy olyan dekaron szervert amin vannak magyarok? mert én az elite dekaron-al játszom és nincsenek már sajnos rajta magyarok

Válaszotok is előre köszönöm!
További szép napot!

-
arrancar22
újonc
Sziasztok.
A nevem Norbert3-4-5 hónapja játszom a Dekaronnal és szeretem.
68-as szintű vagyok.Ha valaki még játszika Dekaronnal az létszi írjon rám és jöjjünk össze 1 klánba. Ha lehet.
Tanaka Norbi a nevem a facebookon.
Jézus van kitéve profil képnek.
Eltéveszthetetlen.Ha valaki játszik vele.......ÍRJON lécci.
Én biztosíthatom nektek.......Ha ezt az üzenetet 2015-ben is olvassátok és biztosan még mindig ott leszek.

Várlak titeket szeretettel.Össze fogunk mint 1 nagy csapat,s ha segítségre van szükség az számíthat rám.
További szép napot.
-
xmercedesx
csendes tag
Fénykora 2008-2010 közt volt mára már nem jó játék ,de még mindig sokan tolják.
Lineageval toltam anno nagy unalom volt mert nem sokan tolták már elkezdtem metinezni hát gagyi game de 2-3 évig jó volt privat szerverek ,meg eleinte a rendesen is toltam ,de mikor ott is jöttek a pénzes kölkök nem láttam értelmét kb 1 -2 hónap alatt elért annyit amennyit én fél év alatt
és ugye innen ugortam a dekába elején rossz volt mert mindent fel kelet fedezni,de rájöttem nagyon penge game.Amit tudok mondani a játékról erőviszonyok
1 bagy
2 segnal
3 aloken
4 hunter
5 sumy
6 egyébaz erőviszony alap 160 as karik szintjükhöz mérten +0 szet és fegyver erőviszony ugrálhat stat kiosztás alapján és minél erősebb opciósabb szet és fegyver.az 1 karinak ajánlott egy 9 es wep és egy kicsit str re is pakolni egyedül képes fejlődni bárhol.(a többiről ez nem mondható el vagy kevés hp és jó skillek vagy közepes deff és közepes skill mint aloken ,de ugye itt is gyenge a területsebzők nekem soha nem volt elég......)
-
SilverSable
csendes tag
Sziasztok!!!!Azt szeretném kérdezni hogy hol lehet regelni a gaméra?
-
karlovics88
csendes tag
válasz
aboriginal74
üzenetére
Szevasz!
Szerintem wiondows 7 kuka, rakj fel egy XP-t. nekem vista volt az op rendszer és nem ment. Újraraktam és 1ből ment.
-
karlovics88
csendes tag
segnélem van tudna nekem segíteni akármit?
-
rivotrill
csendes tag
Megnyílt a Dekaron teljesen részletes,magyar nyelvű oldala.
Itt megtaláljátok:[link] -
rivotrill
csendes tag
Megnyílt a Dekaron teljesen részletes,magyar nyelvű oldala.
Itt megtaláljátok:[link] -
-
gabi133
aktív tag
Üdv!
Szeretném kipróbálni ezt a játékot Windows 7 64bit alatt, de amikor elindítom akkor, kiteszi teljes képernyőre kb. 3 másodpercre a fekete hátteret mintha el akarná indítani, de azután kilép, és ez így is marad. Valakinek valami ötlete lenne, hogy mit csináljak? Ja, és pontosítanék, én privát szerveren szeretnék játszani. (Elite Dekaron) Lehet, hogy csak itt van ilyen probléma? Mert olvasgattam és az eredeti szervernél állítólag a legtöbb win7 64bitet használó embernek semmi gondja sincs vele. Előre is köszi!
-
aboriginal74
tag
Sztem elég kevés a hely a merevlemezed C:/ partícióján...tudod legalább 4-5 GB hely kell neki, mert 2x is kicsomagolja...
Első kicsomagolásnál berakja a temp könyvtárba és a legszomorubb, hogy ha sikerült feltelepítened akkor sem törli ki a temp-ből...
Másodjára telepít csak, tehát a sorrend kitömörít és telepít ez legalább 4-5 GB nem pont ennyi, de nem árt ha van egy kis tartalékod...
üdv:
aB...74
-
radnaix
csendes tag
hellotok
nem az a problémám h. letöltöttem a játékot és mikor elindítom a telípétéset lefagy a telepítés mit csináljak kérlek írjátok le mert naon szeretnék már játszani!
-
<cafat>
senior tag
válasz
aboriginal74
üzenetére
hali
bocs, de nem nagyon van időm mostanában fórumozni, meg a dekaronnal se játszottam azóta amióta kipróbáltam
találtam jobbat ami jobban bejött, neve perfect world, annak is 1 magyar szerveréntelepítésnél vmit trükközni kell, nem emléxem már mit, de tom h nálam volt vmi baja
ha vége a vizsgáimnak és nyáron ráérek akkor lehet h felteszem újra, meg kipróbálom ennek is a magyar szerverét, és utánna nézek a problémának is
de sajnos még nincs rá időm -
ReezY
csendes tag
Szevasztok!Remélem olvassátok még ezt a topic-ot!
Szeretném ajánlani a magyar Dekaron szervert figyelmetekbe!
Jo közöség jo hangulat !dekaron-nubia.hopto.org
itt lehet regelni és a klienst letölteni
illetve van forum is!Gyertek játszani ^^

-
aboriginal74
tag
Cafat!!!
Csak hogy tudd én rendesen befertőztem a környezetem ezzel a remek mmo-val, szidnak is rendesen azóta, csak annyit szoktak mondani hogy nem a Murphy karikás a szeme szindróma van rajtuk, hanem a dzsiza szem effektus!!!

Mellesleg nagyon sok magyar játszik a játékkal, nem egy nem 2 sokkal, de sokkal több klán van fent amiket csak magyarok alkotnak...
Én személy szerint kb 4 hónapja gyilkolom magam amikor csak lehet és időm engedi...ha gondolod akkor keress meg a nick: Alitranna, jelen pillanatban lvl92, karakterem mage
mi más 
Az exp legyen veled

ps: van Ts szobánk is, ott is fent vagyuk állandóan...
-
aboriginal74
tag
Szevasztok!
Látom egy kicsit megült a topic, nos itt az ideje egy kicsit felrázni...

Mivel minden topic a gondok, bajok, javaslatok, megoldásokról szól, ebben én sem különböznék...
Problémám, amit már számos oldalon vadászok a következő:
A telepítés után indítom a minilauncher-t, ez így rendben még frissít is de amikor el akarom indítani a klienst, akkor a Gameguard hibát ír egész pontosan a következőket:
"Error as occurred while running GameGuard. Please send us a support request from www.gametribe.com attaching the *.erl file you will find in the DEKARON GameGuard folder", ezáltal nem is frissítí a Gameguardot...OS: windows 7 RC
Külföldi fórumokon ill. a dekaron hivatalos fórumán is találkoztam illetve írtam eme problémáról, de mint tudjuk az igazi agytrösztök kis hazánban vannak többségében eme világban!!

Teljesen kezdőnek nem nevezném magam...de ez a probléma már rajtam is kifogott...
Várok 5leteket!!!
Előre is thx mindenkinek!!!
Dekaron nick: Alitranna lvl92 mage
-
mate0217
aktív tag
szerintem állat játék

-
<cafat>
senior tag
válasz
Drift_Elek23
üzenetére
és mien, eddig h tetszik?
(gondolom azóta már felraktad és játszottál is vele) -
<cafat>
senior tag
hú de nagy sikere lett...

-
<cafat>
senior tag
gondoltam h kell várni 1 kicsit mire észreveszik, de még most sem tűnt fel senkinek??
nem tölti senki, nem játszik vele senki?
-
<cafat>
senior tag
háát, nemnagyon pörög a totyik

-
<cafat>
senior tag
és nagyon szép a grafikája, nagyon tetszik, csak az eget 1 kicsit elhanyagolták, az valahogy túl igénytelen lett a környezethez képest
meg a harcrendszere is elég jó sztem
-
euforia
tag
hát nemtudom cabal klónnak tünik nekem nagyon.....
-
<cafat>
senior tag
ez a 2moons mmorpg (amit a beképzelt amcsik kisajátítottak) európai verziója, teljesen ugyan az, csak más névvel, és nem kell hozzá amerikai ip h beengedjen...
ingyenesen letölthető innen: [link], regisztráció ugyan itt
nekem tetszik, elég pörgősnek tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Reklámblokkolók topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Proxmox VE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én egy ideje elbabrálgatok vele, de win7 alatt valamiért nem szeretne menni.. nem patchel fel..failed to update.. lv122 s/s -ös ak eu szereren >.>

mind1 én a cabalt ismertem előbb uh nekem cabal klón