Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Bezárom, hogy ne hozzák föl feleslegesen.
-
KRi2
aktív tag
úgyemlékszem a help-jében bennevan hogy mikor/mire/mit célszerű használni.
kérdésem:
Ki tud olyan jó defragmenter-t , (aminek talán a shudeler része) nem megy a windows hátterében ,nem foglal memórit ,hanem csak amikor én indiitom el ,akkor eszik.
o&o ,diskeeper,perfectdisk. ezek közül valamelyik nem képes ilyenre? mert ezekkel nekem nem sikerült ,de hátha. -
Totyi
őstag
Az o and o-nál mit érdemes választani?Melyik töredezettség mentesítést?
-
Nabu
aktív tag
Én is az O & O Defrag pro-t ajánlanám meglepő mennyivel jobb a többinél!
-
Táltos Papa
csendes tag
Hi !
Én is WinMe fun voltam amig egy okos ember el nem magyarázta hogy miér is nem igazán''1-kevésbé stabil 2-kevésbé biztonságos'' mint a Win2000Prof.
míg a Me nem települ 133MHz-es procitól lassab gépre a 2000-et egy 120MHz-es 32MBRAM-os gépen futtatam 100%-ig stabilan és biztonságosan
a sebessége
már más kérdés. amúgy +1 voks O&O Defrag
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
Vitatkozz, akkor is kaki
-
Male
nagyúr
Azért van WinMe a gépen, mert ez egy videodigitalizáló gép, és választhatok a WinMe és a Win98 között, de a 98 nem megy fel rá valamiért -> telepítés közben lefagy, pedig a gép teljesen stabil (napi több órában digizik, és nem hibázik). A defrag csak arra kell, hogy felvétel előtt a szabad helyet egyesítsem, amit azóta ismét sikeresen elintéz a SpeedDisk.
Azért köszönöm mindenkinek a tippeket. -
realist
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
és most mit használsz?
-
X-COM
nagyúr
esetleg, ha valakit érdekel
O&O Toolbox Professional (Defrag+Clevercache+SafeErase+UnErase) -> 89€
a Defrag Pro önmagában 49€ -
Trak
addikt
Elötte Diskeeper-t használtam, de az O & O meggyőzött
-
Viktor77
titán
Az elöttem szólokhoz csatlakoznék.
O&O Defrag. -
Male
nagyúr
Valami defrag progit keresek, ami tudja a ''Free disk space only''-t (amikor csak a szabad helyet egyesíti, magukat a fileokat nem töredezettségmentesíti). A Norton SpeedDisk tudott ilyet, de az valamiért nem indul el nálam. Windows Millenium alá kéne FAT32-höz, lehetőleg valami ingyenes vagy legalábbis kis program (nem valami több száz megás minden egyben program). Ja és fontos lenne, hogy mindezt gyorsan megcsinálja. Ki mit ajánl?
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest