- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Valóban van ahol a Dsub még mindig fontosabb, de ezt már korábban elismertem (#14). Én jellemzően tulajdonság alapján keresek cuccokat, nem gyártó szerint, és a Google fossa a modernebb, HDMI-s találatokat, nem gondoltam volna hogy pont a nagyok nem követik a trendet, de hát ez van. Viszont ennél a gépnél továbbra is tartom hogy nem sok értelme van, méretei alapján rackbe biztos nem kerül, önálló gépként pedig hamarabb találnak hozzá egy displayportos monitort - na olyan csati meg nincs rajta, inkább azt kellett volna. Nem tudom pontosan mire szánták a cuccost, gyanítom ez lenne a Do It Yourself Server hardware, featuring flexible and reliable products, azaz otthoni, "kisvállalati" szerver, ami elketyeg a sarokban, csak minőségibb anyagokból, mintha holmi gémer cuccokból kellene összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Witcher topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest