- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
krisi047 #32553 üzenetére
Te magad írtad le a lényeget: "ha valaki egyébként is tervez vásárolni ott, akkor neki kvázi tökmindegy mivel fizet". Innentől kezdve szerintem igen nehéz megindokolni, hogy miért is kellene neki megvennie ezért egy utalványt, és miért kellene emiatt még máshoz igazítania a napirendjét. Az ilyen utalványokat nem fogod tudni névértéken eladni. És nem csak itt, gyakorlatilag sehol sem.
inkubator: Fülhallgatóm anno az iRiver iFP-899-hez adott Sennheiser MX400 volt. Egynek elmegy de ezek nem kompatibilisek a fülemmel, állandóan kiesnek belőle. A Sansa Clip+-hoz kapott fülhallgatót csak egy próba erejéig bontottam ki. Agybadugós meg nem kell, annál fontosabbnak tartom a hallásom, minthogy egy ilyennel szétpusztítsam. Ráadásul ezekből is 8-10k körül indulnak azok, amik már értelmes hangminőséget produkálnak.
Szóval utcán PX200. Oda kb megfelel, de itthon nem használnám. Arra itt a DT 531, ami köröket ver rá.
Zenét meg a komolyzenétől az elektronikusig majdnem mindent hallgatok. Amit csak lehet beszerzek lemezen, mert már elegem van az elbaltázott ripekből. Még a FLAC-okat is sikeresen bénázzák el. Pattognak, recsegnek. Tolják fel maguknak.
-
giigz
veterán
-
arpeen2
senior tag
válasz
krisi047 #32553 üzenetére
Nyilván a "drága" időt arra az esetre értettem, ha én megyek érte, nem Te hozod, illetve írtam is hogy HA az erre szánt időt NULLA forintnak számítjuk, legyen az 1 perc vagy 2 óra akár.
Megjegyzem, ha a Decathlon bejáratánál állnál és ott árulnád, ott sem venné meg senki névértéken.
Aktív témák
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged