- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
krisi047 #32553 üzenetére
Te magad írtad le a lényeget: "ha valaki egyébként is tervez vásárolni ott, akkor neki kvázi tökmindegy mivel fizet". Innentől kezdve szerintem igen nehéz megindokolni, hogy miért is kellene neki megvennie ezért egy utalványt, és miért kellene emiatt még máshoz igazítania a napirendjét. Az ilyen utalványokat nem fogod tudni névértéken eladni. És nem csak itt, gyakorlatilag sehol sem.
inkubator: Fülhallgatóm anno az iRiver iFP-899-hez adott Sennheiser MX400 volt. Egynek elmegy de ezek nem kompatibilisek a fülemmel, állandóan kiesnek belőle. A Sansa Clip+-hoz kapott fülhallgatót csak egy próba erejéig bontottam ki. Agybadugós meg nem kell, annál fontosabbnak tartom a hallásom, minthogy egy ilyennel szétpusztítsam. Ráadásul ezekből is 8-10k körül indulnak azok, amik már értelmes hangminőséget produkálnak.
Szóval utcán PX200. Oda kb megfelel, de itthon nem használnám. Arra itt a DT 531, ami köröket ver rá.
Zenét meg a komolyzenétől az elektronikusig majdnem mindent hallgatok. Amit csak lehet beszerzek lemezen, mert már elegem van az elbaltázott ripekből. Még a FLAC-okat is sikeresen bénázzák el. Pattognak, recsegnek. Tolják fel maguknak.
-
giigz
veterán
-
arpeen2
senior tag
válasz
krisi047 #32553 üzenetére
Nyilván a "drága" időt arra az esetre értettem, ha én megyek érte, nem Te hozod, illetve írtam is hogy HA az erre szánt időt NULLA forintnak számítjuk, legyen az 1 perc vagy 2 óra akár.
Megjegyzem, ha a Decathlon bejáratánál állnál és ott árulnád, ott sem venné meg senki névértéken.
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam topic
- Asztalos klub
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged