- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
válasz
eladohardver #10126 üzenetére
Köszi a tippet, rövidesen kipróbálom amint újra előállt ez az állapot. Ha továbbra is ez van és nem reagál, szerintem felrakok egy Ubuntu Servert is, hátha ott nem jön elő. Próbálom belőni, hogy most a szoftver vagy a vas a hibás.
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS PN41 barebone PC, amiből kis házi szervert csinálok. Felraktam rá egy alap Debiant, desktop environment nélkül, csak konzolos. Az idő 98%-ban SSH-n használom persze a gépet, de rádugtam a nappaliban a TV egyik szabad HDMI portjára, ha BIOS-ban szeretnék turkálni vagy hogy újraindítás után beírjam a LUKS passphrase-t.Arra lettem figyelmes, hogy egy idő után elmegy a kép. Fél/1 nap múlva ha ránézek, "No signal", hiába nyomkodom billentyűzetet, várnám hogy előjön a login a futó OS-hez, de semmi. SSH-n ekkor is működik, elérhető a gép. Ha újraindítom, újra lesz kép. Ez mitől lehet?
Azt vártam, hogy ha odaülök és átkapcsolok arra a forrásra, napom múlva is ott vár a Linux konzol vagy login ugyanúgy, ahogy indulás után, vagy legalább billentyűnyomásra előjön, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest