Hirdetés
- iPhone topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik

- 

Mobilarena
Debian GNU/Linux

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

eladohardver

üzenetére
						Köszi a tippet, rövidesen kipróbálom amint újra előállt ez az állapot. Ha továbbra is ez van és nem reagál, szerintem felrakok egy Ubuntu Servert is, hátha ott nem jön elő. Próbálom belőni, hogy most a szoftver vagy a vas a hibás.
  - 

Sziasztok!
Adott egy ASUS PN41 barebone PC, amiből kis házi szervert csinálok. Felraktam rá egy alap Debiant, desktop environment nélkül, csak konzolos. Az idő 98%-ban SSH-n használom persze a gépet, de rádugtam a nappaliban a TV egyik szabad HDMI portjára, ha BIOS-ban szeretnék turkálni vagy hogy újraindítás után beírjam a LUKS passphrase-t.Arra lettem figyelmes, hogy egy idő után elmegy a kép. Fél/1 nap múlva ha ránézek, "No signal", hiába nyomkodom billentyűzetet, várnám hogy előjön a login a futó OS-hez, de semmi. SSH-n ekkor is működik, elérhető a gép. Ha újraindítom, újra lesz kép. Ez mitől lehet?
Azt vártam, hogy ha odaülök és átkapcsolok arra a forrásra, napom múlva is ott vár a Linux konzol vagy login ugyanúgy, ahogy indulás után, vagy legalább billentyűnyomásra előjön, de semmi. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
 - Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest