- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Macrodroid
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anno én is lemondtam a játékokról inkább, de nem féltem a Linuxtól, annyira elegem volt a Windowsból, hogy behatárol, korlátoz mindenben és kb azt kaptam a Linuxtól, amit szeretek mai napig is, itt a behatároltság, korlátozás az én tudásomon és kíváncsiságomon múlik csak, azt csinálok meg vele, amit csak szeretnék! Igaz lassan 9 éve a Linux Mint Cinnamont használom napi szinten, de rengeteg disztrót kipróbáltam és ez a szabadság érzése is tetszett benne. A csomagkezelés, frissítések rendszer és programok szintjén tényleg egyszerű és nagyszerű.

Ma már különösebben az se kell, hogy érdekeljen, hogy meló miatt mindenféle MS szutykot kell használnom, Teams, Outlook meg bánat tudja miket még, ezekhez sem kell Windows, böngészőből elvagyok ezekkel és/vagy mobilon.
Visszagondolva anno a főiskolai könyvtárban is valamelyik Linux futhatott, csak a webböngészőt tudtam rajta megnyitni, semmi mást nem engedett, ennyiből hülyebiztos rendszer lehetett, mert az egyik hülyét (engem) visszatartott, hiába kattingattam kíváncsiságból mindegyik ikonra az asztalon, nem voltak végrehajthatóak.
A könyvtáros ismerte a Linuxot és jó kis kioszk módba állította be a rendszert!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest