Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anno én is lemondtam a játékokról inkább, de nem féltem a Linuxtól, annyira elegem volt a Windowsból, hogy behatárol, korlátoz mindenben és kb azt kaptam a Linuxtól, amit szeretek mai napig is, itt a behatároltság, korlátozás az én tudásomon és kíváncsiságomon múlik csak, azt csinálok meg vele, amit csak szeretnék! Igaz lassan 9 éve a Linux Mint Cinnamont használom napi szinten, de rengeteg disztrót kipróbáltam és ez a szabadság érzése is tetszett benne. A csomagkezelés, frissítések rendszer és programok szintjén tényleg egyszerű és nagyszerű.

Ma már különösebben az se kell, hogy érdekeljen, hogy meló miatt mindenféle MS szutykot kell használnom, Teams, Outlook meg bánat tudja miket még, ezekhez sem kell Windows, böngészőből elvagyok ezekkel és/vagy mobilon.
Visszagondolva anno a főiskolai könyvtárban is valamelyik Linux futhatott, csak a webböngészőt tudtam rajta megnyitni, semmi mást nem engedett, ennyiből hülyebiztos rendszer lehetett, mert az egyik hülyét (engem) visszatartott, hiába kattingattam kíváncsiságból mindegyik ikonra az asztalon, nem voltak végrehajthatóak.
A könyvtáros ismerte a Linuxot és jó kis kioszk módba állította be a rendszert!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest