Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
Szia,
Ez már volt téma egyszer, nem emlékszem már, hogy én pipáltam-e be a Gnome-ot, vagy automatikusan kijelölte a DDE-vel... Ha a Debian mellett döntesz, légy szíves nézd meg már, hogy mi történik! Köszönöm!
Annyi változás van még a 8-hoz képest, hogy csináltak 1 cd-s telepítőt is, de arra csak az XFCE fér fel.Én az utolsó két gépemnél is hálókártya problémába futottam bele a default telepítővel, egyik gépben sem ismerte fel az alaplapi hálókártyát. A mostani gépemnél non-free firmware probléma volt, de a korábbinál backportos kernel kellett, de én inkább beleraktam egy régi hálókártyát. A 9-nél van nonfree iso, ebben benne vannak a szükséges firmware-ek, érdemes azzal próbálkozni (éppen az imént linkeltem be, de lehet volt már ilyen a korábbi kiadásoknál is). Van live iso is, érdemes azzal feltérképezni előbb, hogy mire számíthatsz a telepítéskor.
És igen, a 9 már elég stabil.

-
Archttila
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
LXDE (ha jól emlékszem)
(#8138) Apollyon: Mit használsz?
Én most vele ismerkedem [link] -
Apollyon
Korrektor
válasz
Flowtation
üzenetére
Kaby Lake-re én már mindenképpen 9-es Debiant tennék, én is azt használom, csak Skylake-en, a beépített videokártyával.
~3 hét van a hivatalos Stretch megjelenésig, de már most is inkább stabilnak nevezhető mint testingnek, újabb hw-re meg érdemesebb Debian esetén a legfrissebb verziót feltenni.A gnómos kérdésre passz, már nem használok DE-t, de szerintem kovaax tudja.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Formula-1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én most vele ismerkedem