- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Ahogy írtam, próbálkoztam már WM-ekkel, de mindig visszamenekültem a DE-k "biztonságos" világába, mert nem volt időm belemélyedni a dolgok sűrűjébe...
Tegnap este feltettem ezt az i3-at, aztán a gép esti kikapcsolása előtt még átjelentkeztem és megnéztem, miről is van szó. Ma délben meg bekapcsolom a gépet, persze egyből az i3 indult el. Na, mondom okés, nem probléma, de nekem most még a KDE kellene, mert használni szeretném a gépet, nem ismerkedni vele; jelenleg még nem érek rá arra, hogy az i3 lelkivilágát tanulmányozzam. Hát..., kellett egy # man i3, hogy akkor hogyan is tudok kimenekülni innen...
Mindenesetre szimpatikus a dolog, tetszik az, hogy nincs semmi sallang, villámgyors minden. Meg kell majd néznem jó pár videót, meg jó pár oldalt át kell olvasnom ahhoz, hogy elkezdjem ezt élesben használni, hiszen így elsőre elindítva még netem se volt.
Leginkább persze szabadidőre van szükség, nem pár napra, hanem hetekre!
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest