Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk #7164 üzenetére
Nos az én szubjektív véleményem az, hogy már nincs olyan égető szükség mindig új verzióra frissíteni. Ma már rég nem erről szól a dolog mint régen. Korábban, amikor kb 1-2 év alatt ugrott a firefox verziószám sokkal szignifikánsabb módosulások voltak ilyen alkalmakkor, de amíg nem váltottak addig csak biztonsági frissítések voltak és ilyenkor ugye mindig indokolt volt a legfrissebb verziót használni.
Most viszont verziószámhajhászás megy, és telenyomják mindenféle hülyeséggel is a böngészőt, amit egyébként nem értek, miért nem lehet ezt szükség esetén kiegészítők formájában megoldani?
A releaseben hülyeség van és azt is megjavítják benne ami egyébként már rég jó. A régi metodikát viszont az ESR viszi tovább, bár lehet még ez is túl gyorsan frissül.
Egyébként régen én is használtam még Minefield-et is (ma már nightlynak hívják ugye) de ma már szinte a release-t frissítik ilyen ütemben.Debianra meg szerintem nincs optimalizálva a release, csak simán iceweasel look-alike.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kés topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest