Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketegergo
tag
válasz
üzenetére
Tegnap feltettem a Jessie Beta 2-t. Ami a jó hír a 7.7 stable-hez képest, hogy a HD4600-t (legalább is látszólag) már tökéletesen kezeli.
Ha neked bevállt, megpróbálok én is áttérni a Jessie Beta 2-re. (Jelenleg Wheezy backport van).
Hogy kell az átállást csinálni? Csak átírom a repsotitory-kat Jeassie-re a sources.list fileban-ben, és upgradelek?
Mármint azt tudom, hogy Jessie-re így kelláttérni, de mitől lesz Beta 2 ? Vagy a Beta 2 az aktuális verziója a Jessie-nek? -
Apollyon
Korrektor
válasz
üzenetére
Jó lenne már egyébként ha a kernelt is frissítenék 3.16-ról, mert valahogy nem olyan a teljesítménye mint kellene legyen

Már mindenhol leváltották, egyedül Debianon szenvedünk vele... Azért kíváncsi leszek, mi fog bekerülni a végleges verzióba. A 3.18 azért sokkal okosabb döntés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest