Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
bambano
üzenetére
2 napja szívok vele, nem értek hozzá, és gyakorlatilag próbálkozásokkal (és baromi sok olvasással) sikerült életre keltenem 3 nap alatt FlexGet-et (mert minden guide egy frissítés miatt használhatatlan), hogy az letöltsön azt és úgy ahogy én szeretném. De fogalmam sincs, hogy miért, elindítom Daemon-t majd statussal megnézem megy, aztán 2 perc múlva már nem megy, fogalmam sincs, hogy most működik e, vagy sem, néha működik, néha nem. Nem kellett volna működnie, reggelre viszont mutatta, hogy megfelelő időpontokban berakta torrentet.
Letöltésnél meg olyan mappát hoz létre ami nem az enyém, holott be van állítva daemonnál a fhnevem, és abszolút lövésem sincs, hogy flexget, vagy transmission hibája e.
Mivel tényleg nem értek hozzá, azt hittem esetleg át kell írni valahol egy "root" stringet "fhnévre", de mivel ennél sokkal bonyolultabb részemről jegelem, így is többet szívtam vele, mint amennyit terveztem úgy, hogy aki ért hozzá 2,5 perc alatt megcsinálja többieknek egy guideban, szóóóval inkább várok még, mielőtt tönkre teszem a ketyerémet.
köszi azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Red Dead Redemption 2 (Konzol)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Foxpost
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs