- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
CPT.Pirk #3790 üzenetére
Egyszer volt, hol nem vol, volt egyszer egy net. Ami megint elment.
Egyébként volt már grafikus felületem, csak amikor próbáltam beállítani az ATI vga kártyát, hogy ne csíkozza össze a képernyőt, akkor elveszett (fentebb írtam). Ezt most sikerült visszaállítani, megint van grafikus felület. Szépen csíkozódik is a képernyő.
A probléma ismét kettős: se net: se szép képernyő. Nem tudom miért ment el megint. Annyit csináltam, hogy letöltöttem a kde felületet. Majd újraindítottam a gépet és megint elment a net. Nem tudom mi állítódik el folyton.
Feltöltöttem a syslogom egy kivonatát, amikor még volt net, és amikor már nem. Hátha ti láttok valamit amit én nem: [link]
Amikor beírtam a debain wiki-ben látott interface példát, akkor nem volt netem:
auto eth0
iface eth0 inet manual
auto dsl-provider
iface dsl-provider inet ppp
pre-up /sbin/ifconfig eth0 up
provider dsl-providerJelenleg ez van és most csak részleges (kvázi nincs) netem van:
auto lo
iface lo inet loopback
auto provider
iface provider inet ppp
pre-up /sbin/ifconfig eth0 up
provider providerEgyébként, amikor volt netem, akkor is ez a beállítás volt, úgyhogy valószínűleg ez irreleváns.
Köszönöm az eddigi segítségeket, nem szórakozásból kérek ennyi segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G2 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest