- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Értem... RAM ebben 160MB van, de futott közben a grafikus alrendszer is.
No meg biztos, hogy azért te jobban lecsupaszítottad a kernelt...Egyébként könnyen lehet, hogy az initrd-nél szúrtam el dolgot...
Ezen a gépen most Lenny van, mert az Etch-n nem volt fent az LXDE felület, illetve sok csomagot kellett volna frissíteni, ha mégis szeretném. Itt viszont van.
Viszont olyan csomag itt nincs, hogy initrd-tools (úgy néz ki, kivették), ezért initramfs-sel próbáltam, aminek úgy tűnik, kicsit utána kéne néznem...Szerk.: A 64-bites rendszeren történő fordításon azért bizonytalanodtam el, mert múltkor akartam fordítani rajta egy progit öcsémnek (32-bitre) és egy csomó 32-bites library kellett volna még neki, amiket inkább nem telepítgettem rá... lehet, hogy viszont a kernelhez nem kéne annyi minden...
Ja, és nem tudom, miért nem kapcsoltam le közben a grafikus részt...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest