- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alapvetően én is Leap párti vagyok, de látván, hogy milyen régi Gnome van benne, inkább a Tumbleweedet telepítettem fel. Viszont valamit nem volt teljesen okés a telepítés folyamán, mert alapvető csomagok hiányoznak, a Gnome control center például el sem indult, amíg a libvulkan1 csomagot fel nem telepítettem.
Nem tudom, hogy a pendrive hibás-e, avagy a Tumbli, de szerintem én is dobok fel inkább egy Leap-et másik pendrive -ról. -
bambano
titán
a kvm telepítése egyszerű, mivel nem kell telepíteni.
a kvm-et szokták köríteni libvirt-tel, hogy ne olyan hosszú parancssori cuccokkal kelljen indítani. felrakod a virtual machine managert, és ennyi, az majd pakol mellé mindent, amire szerinte szükség van, és utána klikkelgethetsz ebben is, mint a virtualboxban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest