Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Igen, láttam Nicole-t, nem is egyszer, liftbe meg a metrónál is. Már előszeretettel dobálom le ott a hullákat sztázissal a közlekedő járatba ahol mennek a szerelvények. Nehogy új "életre" keljenek.
Egyszerűbb mint taposni. Igen, ez a rész volt, ami átvitt a 3. fejezetbe. Nem is vettem észre mikor értem a 2. fejezethez, mert nem volt olyan élesen elválasztva, mint az első résznél. Először azt hittem, fú de hosszú az első fejezet, nem semmi, közbe már a 2. tartott egy ideje. 
Jah, hogy boltolás közbe is jöhet a támadás? De akkor a visszarohangálásnál is (bolthoz, sztázishoz) körültekintőnek kell lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyszerűbb mint taposni. Igen, ez a rész volt, ami átvitt a 3. fejezetbe. Nem is vettem észre mikor értem a 2. fejezethez, mert nem volt olyan élesen elválasztva, mint az első résznél. Először azt hittem, fú de hosszú az első fejezet, nem semmi, közbe már a 2. tartott egy ideje.