- Samsung Gear S3 - második kör
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Föcsök
aktív tag
Hú de kevés hozzászólás na mindegy.
A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan valaki itt, aki megvette a dlc-ket ehhez a játékhoz, és tudja is őket használni? Egyáltalán a magyarok láthatják a dlc-ket?
Mert én így tettem, de az öltözőszekrényben nem látom egyiket sem fel is adtam a harcot februárban.
Szerintem az volt a baj az én dlc-immel, hogy eredetileg az egy USA account volt, és hamisak voltak az adatok, amikor regisztráltam mindent úgy írtam be, mintha egy amerikai lakos lennék (valami Juan volt a nevem
). Aztán tavaly novemberben ugye megjött a magyar live, és januárban át is állítottam az account-omat magyarra, de a Games for Windows Live Marketplace-ben nem tudtam kártyával vásárolni. A billing.microsoft.com oldalon próbáltam változtatni a számlázási adatokon, mert amerikai bankkártyám nincs, aztán nagy nehezen hiába sikerült egy újat hozzáadni a meglévő mellé (azt nem tudom törölni) nem jött össze ugye a kártyás vásárlás, de azt mondta egy ismerős, hogy neki az elejétől kezdve magyar felhasználója van, és ő sem tud. Úgy gondoltam "kicselezem" a rendszert vettem MS pontokat, és úgy sikerült letölteni, és felinstallálni a dlc-ket. Nem tudom miért, de nem látom őket.
Ötlet?Ma viszont láttam a CD Galaxis őszi katalógusát, és abban azt írják hogy 5990Ft lesz a Dead Rising: Off the record, és ajándékba adják hozzá a Dead Rising 2-t.
Az lenne még a kérdésem, és inkább ez a fontosabb, mert szerintem a fentit már buktam, hogy ha most megveszem ezt, és a mostani GFWL felhasználómhoz rendelem a DR: Off the recordot, viszont a DR2-nek pedig ugyanezen a gépen csinálok megint egy fake angol vagy amerikai felhasználót, és megint megveszem a dlc-ket akkor van rá esély, hogy lássam őket?
Köszönöm az esetleges válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Samsung Gear S3 - második kör
- OLED monitor topic
- Gitáros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo Thinkpad X230 TABLET,12.5",HD IPS KIJELZŐ,i5-3320M,4GB DDR3,320GB HDD,WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Aztán tavaly novemberben ugye megjött a magyar live, és januárban át is állítottam az account-omat magyarra, de a Games for Windows Live Marketplace-ben nem tudtam kártyával vásárolni. A billing.microsoft.com oldalon próbáltam változtatni a számlázási adatokon, mert amerikai bankkártyám nincs, aztán nagy nehezen hiába sikerült egy újat hozzáadni a meglévő mellé (azt nem tudom törölni) nem jött össze ugye a kártyás vásárlás, de azt mondta egy ismerős, hogy neki az elejétől kezdve magyar felhasználója van, és ő sem tud. Úgy gondoltam "kicselezem" a rendszert vettem MS pontokat, és úgy sikerült letölteni, és felinstallálni a dlc-ket. Nem tudom miért, de nem látom őket.
Ötlet?