- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
pifu76
tag
hát pl. a késleltetés 60.1 szerintem ez sok, vagy nem?
nem mondom 100% ra hogy rosszak, csak gondolom. de ha jók akkor örülök neki. de BIOS-beállításokban egyedül csak annyit állítottam hogy 1600-ról 1866-ra állítottam illetve az időzítéseket beírtam. de lehet hogy nem jó??
-
pifu76
tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni, mert nemigazán értek valamit.
Adott egy ASUS M5A97 EVO R2.0 alaplap ebben 2*4 GB GEIL EVO VELOCE ramok. GEV38GB1866C9DC.
a proci: FX 6100. az a problémám hogy AIDA memóriatesztje szerint elég rosszak az eredmények...
Ennek így kell kinézni? Valami beállításokat tudna valaki pontosan mondani? Nagyon megköszönném!!
-
pifu76
tag
válasz
Fr@nkieWilde #4572 üzenetére
nem is kell extrém tuning
nézd meg a BIOS-ban ha emeled az FSB-t, látni fogod a memória is mennyivel emelkedik, nem kell mindjárt 1 Ghz-et emelni
emelsz picit megnézed, teszteled ha tetszik marad, ha nem tovább emelsz, gyári hűtővel is 3-400 Mhz-et simán lehet emelni...
-
pifu76
tag
válasz
Fr@nkieWilde #4569 üzenetére
ha simán emeled az FSB-t, emelkedik a Ram órajele is
A Kingston-ok bírják azokat nyugodtan lehet húzni.
ha FSB-t nem akarsz emelni, tehát a procit nem akarod húzni, akkor pedig csak a Ram-ot manuálisan is tudod állítani.
de ha az FSB-t emeled emelkedik minden.
-
pifu76
tag
válasz
dragonfx #4566 üzenetére
sztem, is aza baj hogy a kingmax nem bírja, sőt biztos, csak az a nagy kérdés így érdemes e bent hagynom mind a 2 modult vagy csak tegyem be a kingstont az bírja
4gb-vagy 8 gb, van különbség 775-ös platformon? mert én semmit nem érzékelek ha 2 modul van bent...
annyit tudtam tenni egyébként hogy visszaosztottam a ram-ot, így most 385-ös FSB-vel megy 1300 Mhz-en mind a 2 duálban
de lehet jobb lenne csak az egyiket benthagynom nem?
-
pifu76
tag
Üdv mindenkinek!!
Segítséget szeretnék kérni, mert nem jutok egyről a kettőre
Van egy ilyen alaplapom: Gigabyte EP45C-DS3R
Ebben volt eddig egy Kingston DDR3 1333 Mhz-es 4GB-os modul
Most kaptam mellé még egy 4 GB-os modult de ez Kingmax, de ugyanúgy 1333 Mhz-es.Namost amíg csak egy modul volt bent tudtam húzni a procit 3,2 Ghzre is (quad 9400) és így a ram is 1550 Mhzen ment hiba nélkül.
Mióta beletettem a másik modult semmit nem tudok húzni, csak alap órajelen megy, mert ha akárcsak 100 Mhz-et húzok rajt nem indul el az op. rendszer (Win8-64bit) mihelyst alapórajelre visszarakom a procit, megy mind a két modul szépen duálban. Nem tudtok valami extra beállítást amivel menne a tuning? Új mind a 2 modul, az OS friss.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Reklámblokkolók topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gurulunk, WAZE?!
- Autós topik
- Goddess of Victory:Nikke
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- DDR4 RAM modulok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged