- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
acidflux
csendes tag
Ezek a megoldások nekem is megfordultak a fejemben, de a cél az, hogy minél kisebb anyagi ráfordítással menjen mind a 6GB a lehető legnagyobb órajelen, szintén a lehető legjobb időzítéssel.. Ha mód és lehetőség van rá, akkor ne kelljen ráfordítanom. Eladás maximum az Apacer kit jöhet szóba. Én ott akadtam el, hogy ha csak az APacer kit van a gépben akkor tökéletesen megy, ha a Kingmax kit van a lapban, akkor is. Akkor miért nem hajlandóak együtt dolgozni?? Üdv.
-
acidflux
csendes tag
Üdv.
Nemrég regeltem ide, mert sehol máshol nem képesek az emberek értelmes választ összehordani. A gondom a következő: Vettem egy ASUS P5P43TD Pro lapot hozzá 2×1GB Apacer Aeolus 1600MHz (O.C.) DDR3 -as rammal. Teljesen jól mentek Intel E8400 -as procival. Idővel kevésnek bizonyult a memória mennyisége, így vettem még 2×2 GB Kingmax Hercules Nano -t. Külön - külön tökéletesen mennek, de ha a 2kit egyszerre van a lapon, akkor a rendszer indításánál újraindul. BIOS -om friss, a rendszer 64bites. Külön próbálgattam és mennek 1600MHz -en CL8 -as időzítéssel. Mit és hogyan kéne csinálnom,hogy menjen tökéletesen mind a 6GB rammal??
Köszönöm előre válaszotok. Üdv.
U.I.: ha esetleg kihagytam volna vmit, elnézést érte, pótolni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest