- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3595 üzenetére
Srác te nem szarral gurítassz.
Szép eredmény.
-
Winne
nagyúr
Urak!
Úgy néz ki, hogy 1155-ös 2500-as i5 lesz a választásom. Van ennél jobb memória ami hozzá illő?
KINGSTON HyperX 8192Mb DDR3 1600Mhz CL9 Grey KIT
Inkább vegyem a 2db 4gb-os modult, vagy vegyem a 4 db 2gb-os modult?
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Ha csak márkákból és típusaikból kellene összeállítani egy sorrendet a dd3-as memóriák közül, akkor mi lenne a top5 és milyen sorrendben?
-
Winne
nagyúr
Platformcsere nincvs tervben, mert ezzel bőven elleszek, amíg le nem rohad teljesen. Játék miatt nem fejlesztek, csak ha iszonyat jó áron tudok cserélni. Tehát akkor gyakran van gond a C2 és a DDR3 kombóval? Ennek nem örülök, de legalább nem futok bele akkor. Most 4x1 GB 800MHz-es Geil Ultrám van, ami a Q6600 3GHz-e mellett gyk majdnem alapon megy a szorzó miatt, de nem is gyorsult akkor sem, ha magasabb órajelen ment.
Esetleg arról tudtok infót, hogy usb 3.0-ba dugva a 2.0-s cucc gyorsul-e? Azért érdekes ez nekem, mert a külső vinyóim 30 MB/s körül korlátoznak, és nem mindegy, hogy 200-300 GB-ot mennyi idő alatt tolok át.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Egy nagyon alap kérdésem lenne, még egyáltalán nem olvastam bele a témába. A DDRII és a DDRIII között mekkora sebességbeki különbség van? Mennyire érdemes váltani? LGA775-ön lapot kell cserélnem és láttam, hogy vannak már ddr3-asok usb 3.0-val, ezért gondolkodtam el egy pillanatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- E-roller topik
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest