- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #5104 üzenetére
AMD tech docs-ok böngészése során annyira jutottam, hogy még az FM1-es Athlon prociknál is csak 2db dual-rank modult támogat, az FM2-es specifikációnál írja a simgle-rank modulokat, szóval AM3 vonalon tuti nem fog menni...
-
polarx
tag
válasz
elfelejtette #2705 üzenetére
Nem panaszkodás képpen írtam. Megnéztem a listát de az is oda volt írva h a teljesség igénye nélkül. 1600 as memória pont nem volt de 1833 as volt ami kompatibilis volt. Ezen két információból azt szűrtem le h nem lehet baj, és az ocz-nek van kimondottan black edition memóriája is, nem gondoltam volna h ebből gond lehet e. A gép ajánlós topikot olvasgattam én de csak az volt mindig oda írva h nem szeretik se alaplap nem volt megnevezve, se konkrétan az ok. De ha nincs megoldás akkor, ok , ha lehet vmit tenni ez ügyben akkor szívesen várom a javaslatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest