- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #5104 üzenetére
AMD tech docs-ok böngészése során annyira jutottam, hogy még az FM1-es Athlon prociknál is csak 2db dual-rank modult támogat, az FM2-es specifikációnál írja a simgle-rank modulokat, szóval AM3 vonalon tuti nem fog menni...
-
polarx
tag
válasz
elfelejtette #2705 üzenetére
Nem panaszkodás képpen írtam. Megnéztem a listát de az is oda volt írva h a teljesség igénye nélkül. 1600 as memória pont nem volt de 1833 as volt ami kompatibilis volt. Ezen két információból azt szűrtem le h nem lehet baj, és az ocz-nek van kimondottan black edition memóriája is, nem gondoltam volna h ebből gond lehet e. A gép ajánlós topikot olvasgattam én de csak az volt mindig oda írva h nem szeretik se alaplap nem volt megnevezve, se konkrétan az ok. De ha nincs megoldás akkor, ok , ha lehet vmit tenni ez ügyben akkor szívesen várom a javaslatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest