- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #5104 üzenetére
AMD tech docs-ok böngészése során annyira jutottam, hogy még az FM1-es Athlon prociknál is csak 2db dual-rank modult támogat, az FM2-es specifikációnál írja a simgle-rank modulokat, szóval AM3 vonalon tuti nem fog menni...
-
polarx
tag
válasz
elfelejtette #2705 üzenetére
Nem panaszkodás képpen írtam. Megnéztem a listát de az is oda volt írva h a teljesség igénye nélkül. 1600 as memória pont nem volt de 1833 as volt ami kompatibilis volt. Ezen két információból azt szűrtem le h nem lehet baj, és az ocz-nek van kimondottan black edition memóriája is, nem gondoltam volna h ebből gond lehet e. A gép ajánlós topikot olvasgattam én de csak az volt mindig oda írva h nem szeretik se alaplap nem volt megnevezve, se konkrétan az ok. De ha nincs megoldás akkor, ok , ha lehet vmit tenni ez ügyben akkor szívesen várom a javaslatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest