Új hozzászólás Aktív témák
-
polarx
tag
válasz
elfelejtette #2705 üzenetére
Nem panaszkodás képpen írtam. Megnéztem a listát de az is oda volt írva h a teljesség igénye nélkül. 1600 as memória pont nem volt de 1833 as volt ami kompatibilis volt. Ezen két információból azt szűrtem le h nem lehet baj, és az ocz-nek van kimondottan black edition memóriája is, nem gondoltam volna h ebből gond lehet e. A gép ajánlós topikot olvasgattam én de csak az volt mindig oda írva h nem szeretik se alaplap nem volt megnevezve, se konkrétan az ok. De ha nincs megoldás akkor, ok , ha lehet vmit tenni ez ügyben akkor szívesen várom a javaslatokat.
-
polarx
tag
Hello mindenki! Tegnap előtt raktam össze az új gépem és nagyon megleődtem mikor látom h az 1600 Mhz -es memóriáim 1066 Mhz-en mennek. biosban átállítottam 1600 Mhz-re az időzítéseket 8 8 8 24 re ahogy a terék leírásban is van, de el sem indult a gép. Alaplap: gigabyte 790xt ud4p memória ocz gold 1600 Mhz ddr3 proci: amd phenom 2 x3 720 be. Miért lehet ez? procin nem húztam semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest