Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
Úgy látom az előző hozzászólásodból "De ezek már a Tuning kezdőknek topik témái.", meg hogy válaszra sem méltatsz, pedig többször is jelen voltál a fórumon azóta (most is) hogy méltóságon alulinak tartod az MCH Latch-csel kapcsolatos kérdésemet. Emlékeztetnélek, hogy a topic címe: DDR3 topic & tuning és nincs benne, hogy csak profiknak, kezdők kíméljenek. Ez kicsit távol áll a korábbi "nagylelkű" ígéretedtől, hogy akár ki is teszteled a ramjaimat, persze nem mintha ezt akartam volna kérni.
-
senki66
senior tag
Közben tegnap már nagyjából kisakkoztam, mit kell állítsak. CPU Host Control - Enable,CPU Host Frequency -375...,PCI Express Frequency - 100, Extreme Memory Profile - Disable de sajnos bár először még 375-ön stabilnak tűnt, de afölött már újraindult. Visszatettem 375-re de akkor már azon sem ment. Az MCH Frequency Latch értéket autón hagytam , mert nem tudom ott milyen érték kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest