- iPhone topik
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajzi
csendes tag
Üdvözletem!
Alaplapot vásárolnék, viszont már van 2x4GB kingston hyperx-em. A kinézett alaplap asus p5e3. A gyártó oldalán olvasottak alapján nem lehet gond, viszont a kingston oldalán nem szerepel ez az alaplap a támogatott lapok listájában, csak ugyanezen alaplap pro és deluxe változata (memória vonatkozásában nem látok sok különbséget). Más fórumokon azt olvastam, hogy más márkájú, de ugyanúgy 1600 Mhz-n működő 2x4Gb-s RAMokkal működik a lap, de nem vagyok 100%ig biztos a dolgomban.
Kérdésem tehát, hogy a 2x4gb kingston hyperx (ddr3, 1600mhz) működik e ASUS P5E3 alaplappal? (az asus oldalán zárójelben ez szerepelt: (o.c.) gyanítom ez overclockingot jelent, de nem vagyok tisztában vele, mit jelent ebben a vonatkozásban.)
A segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa Rally
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 10 év garival!
- 4x 8GB DDR4 G.Skill TridentZ 3866MHz
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest