Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Overlocker!
Üdvöz légy!
Hozzád fordulok, mert a környezetemben senki nem tudott érdemben válaszolni, még a "szakképzett eladók" sem!
Adott egy IX38-as (Abit) alaplap ami elméletileg 1333mhz-ig támogat memóriát. Feszültség tekintetében bármit be tudok állítani kézzel! Jelenleg 2x1Gb Corsair DHX 1333-as memória és egy E8400-s p. van a gépben, xp fut rajta. A távoli, és a közeli jövore való tekintettel, lásd: szeretnék áttérni a W7-re (ssd, memória bovítés) érdemes vennem magasabb frekvenciájú memóriákat? Lehetséges, hogy tud kezelni az alaplap mondjuk 1600-ast? (természetesen a hozzávaló értékek beállításával) és, vagy ketyeg-e egy magasabb órajelu memória visszavéve 1333-on, esetleg az idozítéseit is megszorongatva?
Sem laikus, sem hozzáérto nem vagyok. Sajnos kipróbálni sem tudom, mert a környezetemben nincs senki aki akár csak rendelkezik is ilyen példányokkal. (kölcsön kérni, próbálkozni)Röviden: Nincs pénzem új gépre. Ebből kellene a legtöbbet kihozni, értelmes kereteken belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast DDR4 3600 MHz (KF436C18BBK4/128) Garanciális 4x32 gb
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- ASUS PRIME A320M-K/Ryzen 3 3200G/8 gb DDR4
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest