Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
corba
csendes tag
toyone és Hazsolt köszönöm a válaszokat
A memóriával valóban az a bajom, hogy 1600 helyett 1258-on fut (ráadásul nem tudom mi az a NB Frequency, de hozzá tartozó 3351,5Mhz érték ijesztően magasnak tűnik), miközben a CPU-t a gyári program felhúzza majd 3,8 Ghz-ra, pedig magamtól nem kérnék ekkora tuningot...és ráadásul ezt elég magas feszültséggel teszi, ami ha jól sejtem veszélyes is lehet az eszközre mondjuk hosszabb távon.
Arra már rájöttem, hogy a memóriát addig nem tudom a biosban korrigálni amíg teljesen ki nem kapcsolom az OC Genie-t, mert amíg az aktív, addig semmi manuális beállítást nem lehet tenni.
Ha lenne valahol egy "beállítási útmutató" hogy melyik értéket mire állítsam a biosban egy baráti tuninghoz (mondjuk 3,4-3,5 Ghz cpu), akkor nem haboznék és kikapcsolnám a gyári tuningot...de magamtól csak a cpu base x multiplier = speed részt tudnám beállítani, és félek, hogy a többi tucatnyi elemnél amit szintén állítani kell hogy kiegyensúlyozott rendszer legyen (voltok, memória adatok stb) valahol elrontanám.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- iPad topik
- Projektor topic
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest