- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
Chalez
őstag
válasz
Overlocker #4842 üzenetére
Ok! Köszi szépen. Akkor rágyúrok kicsit a tesztelésére.
-
Chalez
őstag
válasz
Overlocker #4838 üzenetére
Aham...de azért tuningolhatóak ilyen kis fesszel is? Mert elméletileg én ezeket úgy vettem, hogy 1000MHZ-n tesztelt ramok. Viszont pontos adatokat a tesztről nem tudok mondani.
-
Chalez
őstag
válasz
szasanyi #4826 üzenetére
Na hát köszi a tippet. Viszont az a bökkenő, hogy én olyan ''emberke'' vagyok akinek a 100% kevés.
És ha nem működik 110%-osan tökéletesen a gép, akkor mindent megteszek annak érdekében ,hogy valahogy csak összejöjjön. Viszont a tuningból nem szeretnék lejjebb adni, mert ugye 3.15GHZ-en simán játszok, 3d mark tesztet futtatok stb, csak néha jön elő a hiba. Viszont előjön!!
Akkor a következő hibácskánál nyomok egy ok-t és nem sz@om le hanem teszem a sima xp+sp2-t. Ha nem segít, akkor jöhet a nagykalapács. Az tuti helyrerakja...
[Szerkesztve] -
Chalez
őstag
válasz
Overlocker #4819 üzenetére
Légyszi nézzél rá a 4812-re, hátha tudnál te is valami tippet adni, mit is lehetne tenni.
-
Chalez
őstag
válasz
szasanyi #4813 üzenetére
Azt vettem észre, ha adok a geil ultrának 2.4 voltot, akkor az orthos seperc összef@ssa magát. Viszont ha lecsökkentem a feszt 2.15 - 2.2 körülire, akkor már sokkal tovább eljut. Lehetséges, hogy túlmelegszik a ram, és így hibázik? Mindenesetre gondolkodom egy sima xp felrakásán is...hátha.
-
Chalez
őstag
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulok hozzátok. A gépem, ami a konfignál olvasható, néha ilyen dolgokat produkál, mint: akármilyenprogram alkalmazáshiba
A ''0x67c7d103'' címen található utasítás a ''0x000000b8'' memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read''. A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
A gépemet tuningolom, a mostani beállításokkal ORTHOS-t elfuttattam fél óránál tovább is, hiba nélkül. A memóriák most e pillanatban 880MHZ-en járnak 4-4-4-12 időzítésekkel kb 2.1 - 2.15 volton. Amikor lecsökkentettem 900MHZ-nél az időzítéseket 5-5-5-18-ra, és megemeltem a feszt 2.3 voltra, akkor is előjött ez a hiba. Ritkán az igaz, de előjön akármilyen programnál.
Valakinek valami ötlete? ''A ne tuningolj akkor''-nál kicsit több is érdekelne.
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- DDR4 RAM modulok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest